Звездно жури за конкурса „Зимна приказка“!

Получихме много писма и коментари във връзка с конкурса „Зимна приказка“, организирахме дори анкета в нашия форум и за наша огромна изненада се оказа, че по-голямата част от вас – дали от притеснения, че не всички ще гласуват по съвест, или по друга причина –  предпочитат не потребителския вот, а специално жури да определи победителя.

Речено-сторено! Поканихме специално звездно жури, което да определи победителите в конкурса. Негов председател ще бъде – внимание! – една от най-стилните светски дами на България – експертът по връзки с обществеността Ива Екимова!

Звездно жури, оглавено от Ива Екимова ще определи победителите, но и за автора на бижуто с най-висока оценка във форума сме подготвили специална награда

В тежката задача по избирането на най-красивите бижута сред страхотните модели на всички участници ще и помагат най-ярката звезда на българския астрологически небосвод – астрологът Марияна Добранова и управителят на сайта marabu.bg и специалист по ръчно изработени бижута Владислава Предова-Стайкова. Освен наградата си – мъниста и аксесоари по избор от marabu.bg, победителят ще получи и специален подарък от журито – пълна астрологическа прогноза за 2011 год., изготвена от самата Марияна Добранова!


Астрологът Марияна Добранова не само ще участва в нашето звездно жури, но и ще изготви пълна годишна астрологическа прогноза специално за победителя!

За да уважим все пак и желанието на малцината, които смятат, че по-справедливия начин за определяне на победителя е гласуването във форума, решихме да присъдим още една награда – авторът на бижуто, получило най-висока оценка от потребителския вот ще получи продукти от marabu.bg по свой  избор на стойност 50 лв!

Напомняме ви, че за да участвате в конкурса трябва да изпратите снимки на своите ръчно изработени бижута, вдъхновени от темата „Зимна приказка“ на и-мейл адрес marabu.bg@gmail.com, не по-късно от 10-ти декември 2010 г. Гласуването във форума ще започне на 11-ти и ще продължи до 15-ти декември, а скоро след това ще бъдат обявени и всички победители!

Пожелаваме успех на всички участници!

Сподели:
Тази статия е публикувана в Предизвикателства и конкурси. Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*