От другата страна – стилът на едната обица, част II

От другата страна – продължението! Ние пробвахме, а вие…

След като много от световните дизайнери се довериха на стила на едната обица, нямаше как и ние в Ателие Марабу да не опитаме от свежата модна тенденция. Магнетичната визия на моделите определно ни завладя, разшири творческите хоризонти и ни изкуши да поемем ново предизвикателство.

Без излишни думи, бързаме да споделим нашата интерпретация по темата. Постарахме се да представим обици, подходящи, както за по-ежедневни поводи, така и за тържествени. Надяваме се, че ще ви допаднат и ще „откраднете“ идеи за вашата визия. За момичетата, които се притесняват да се появят с голо ухо, едрите и атрактивни решения подкрепихме с техни доста по-скромни и семпли сестрички.

Акцент в първата обица е пищно мънисто, оплетено от перликристали Сваровски и тел за низане. За да подчертаем неговия блясък, го вградихме в едра сребриста халка. Ефектно допълнение е пискюл от различни метални верижки, затворен в посребрено капаче за нанизи. Ние нямаме търпение да се разходим из градските улици с новата ни обица. Вие бихте ли се доверили на компанията й? :)

Ако не знаете как да оплетете сами оригинално мънисто от мъниста, заповядайте в Ателие Марабу. Съвсем скоро ще ви покажем как да си направите подобно с Плетка под прав ъгъл. 

         

Второто ни решение спретнахме с помощта на инструментите и материалите от система Vintaj. Впечатляващата гръндж стилистика постигнахме чрез месингова пластина „сърце“ и перли Сваровски, като бляскаво допълнение. Плочката декорирахме с интересен релеф и патини на алкохолна основа.

Без да се хвалим, но твърдим, че и третият чифт ни се получи не по-малко стилен и ефектен. :) Любимото плетене на халкички отново ни послужи, за да създадем симетрична, балансирана и атрактивна обица. Красотата на различните по диаметър халки в цвят месинг подчертахме чрез по-малки, вплетени в свързващи елементи.

Ще опитате ли и вие? Уверяваме ви, че усещането е заразяващо и безкрайно удовлетворяващо! Очакваме да споделите мнение и идеи :)

Сподели:
Тази статия е публикувана в Стилисимо. Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*