От червения килим – бижутата на звездите на филмовия фестивал в Кан

Филмовият фестивал в Кан е един от най-престижните форуми в света и то не само в областта на киното, но разбира се – и на модата. Всяка година световните знаменитости разхождат по червения килим страхотни тоалети на най-известните модни марки, а на блясъка на бижутата им могат да завидят дори кралските особи.Проследихме внимателно репортажите от тазгодишния фестивал в Кан за да ви покажем най-ефектните (и актуални!) звездни бижута. Вижте специалната ни селекция с любими звездни попадения, за да почерпите вдъхновение за следващите си проекти!

1. Цвят, повече цвят – много от гостенките на червения килом заложиха на скъпоценни камъни в наситени цветове, като Пенелопе Круз с нейните разкошни обици Chopard от рубелит (рубелит се наричат турмалините в розови, червени и лилави нюанси), неостаряващата, винаги елегантна Джейн Фонда с колие с огромен сапфир (също Chopard) и Анджелина Джоли, която показа гривна и пръстен със смарагди от собствената си колекция бижута.

Пенелопе Круз с обици във формата на капка от рубелит (Chopard), Джейн Фонда с колие със 160-каратов сапфир (Chopard)…

… и Анджелина Джоли с гривна и пръстен със смарагди от собствената си колекция бижута

2. Впечатляващи обеци – в тази група попада нашата любимка Сара-Джесика Паркър със своите винтидж обеци с диаманти от Фред Лейтън (не пропуснахме да забележим и страхотните старинни колиета от диаманти и диаманти и естествени перли). Ума Търман ни впечатли със смарагдовите си обеци  Chopard, а моделът Бар Рафаели, която също беже заложила на швейцарските бижутери Chopard – със своите нежни диамантени обеци.

Сара-Джесика Паркър разходи по червения килим винтидж обеци от Фред Лейтън с диаманти; Ума Търман с 54-каратови смарагдови обеци от Chopard

Бар Рафаели с диамантени обици от швейцарските бижутери Chopard

3. Забележителни колиета – при колиетата най-силно впечатление ни направиха бижутата на Бианка Балти, Фан Бинг Бинг и Розарио Доусън. Моделът Бианка Балти беше заложила на швейцарската прецизност с невероятно колие с 5 смарагдови кабушона на De Grisogono (в комплект с обеци и пръстен). Китайската актриса Фан Бинг Бинг се появи с елегантно колие с диаманти и смарагди Cartier, а Росарио Доусън безспорно стана наша любимка с колието Faraone Mennella с огромни аквамарини и задължителните за събитие от такава величина диаманти.

Италианският модел Бианка Балти със смарагдово колие на De Grisogono и китайската актриса Фан Бинг Бинг с колие от сапфири и диаманти Cartier

Розарио Доусън с колие Faraone Mennella от аквамарин и диаманти

4. Бляскави гривни – знаменитостите ни зарадваха с нетрадиционен избор и при гривните, като безспорната ни любимка е Рейчъл Макадамс, с нейната диамантена гривна от индийските бижутери Bavna & Amrapali. Салма Хайек блестеше с ефектна гривна (комплект със страхотни обеци) Boucheron, а любимката на Уди Алън – младата френска актриса Леа Сейду гривна от колекцията Fans and Umbrellas (Ветрила и чадъри) на Луи Витон.

Рейчъл Макадамс с диамантена гривна на индийските бижутери Bavna & Amrapali

Салма Хайек с бижута Boucheron

Леа Сейду с Уди Алън и гривна от колекцията Fans and Umbrellas (Ветрила и чадъри) на Луи Витон

Надяваме се звездния блясък на 64-тия филмов фестивал в Кан да ви е впечатлил и вдъхновил за да посрещнете лятото със свои собствени, ръчно изработени бижута, достойни дори за холивудските забележителности!

Сподели:
Тази статия е публикувана в Звезден прах. Запазете постоянна връзка.

One Response to От червения килим – бижутата на звездите на филмовия фестивал в Кан

  1. война says:

    Много хубави снимки, харесаха ми .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*