Пролетна Facebook игра с подаръци SWAROVSKI ELEMENTS!

Прогнозите за студ не спират, но те не могат да ни уплашат, понеже Баба Марта вече пристигна и знаем, че остава съвсем малко до края на дългата и студена зима. Със сигурност всички вече очакваме с нетърпение пролетта. Нека я посрещнем заедно с една цветна Facebook игра – от днес до края на месец март всеки, който постави на стената на фен страницата на Marabu.bg във Facebook снимка на свое ръчно изработено бижу ще получи специален подарък – висулка SWAROVSKI ELEMENTS цвете към следващата си поръчка от сайта!

Правила на играта:

За да участвате в играта, трябва да харесате страницата на Marabu.bg във Facebook и да поставите на стената на страницата (от линка Сподели: Снимка: Качи снимка, след като изберете снимката от своя компютър трябва да натиснете бутона Сподели). В играта можете да участвате единствено със снимки на бижута, които са изработени ръчно лично от вас. Не е задължително вие да сте автор на снимката.

Своя подарък – висулка SWAROVSKI ELEMENTS – цвете с размер 14 мм и цвят кристал ще получите със следващата си поръчка от Marabu.bg!

Играта продължава от 01.03. 2011 г.  до 31.01.2011 г.

Сподели:
Тази статия е публикувана в Предизвикателства и конкурси. Запазете постоянна връзка.

4 Responses to Пролетна Facebook игра с подаръци SWAROVSKI ELEMENTS!

  1. Pingback: Магазинче за бижута – как да използваме различните социални медии за продажбата на своите ръчно изработени бижута | Marabu.bg блог

  2. Елица Иванова Карапцханска says:

    Играта е страхотна идея. Исках само да ви попитам за нея, понеже във Facebook съм се регистрирала със същия e-mail, но с фалшиво име, дали ще има някакъв проблем?

  3. Kak Da says:

    Добра игричка е, хареса ми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*