7 идеи за вашия летен стил: плетени чанти с мъниста

Blog_20_w27-7-idei-za-vashia-leten-stil-pleteni-chanti-s-manista-615

Традиционната чанта тип мрежа е идеален вариант за нашата лятна визия, стига само любимото ни червило да не се изплъзне от нея. :) …Разбира се, в кръга на шегата, защото ако има подплата, всичко ще е наред. :) Все пак, ако имате нужда да разнообразите стила си, да добавите щипка настроение и чар, днес ще ви предложим няколко алтернативни варианта. Най-хубавото е, че с тях във всеки момент ще бъдете близо до любимите си мъниста.

Става дума за чанти, кошнички и портмонета, оплетени със ситни или едри мъниста, декорирани с люспи седеф или направени с метални халки. Звучи вълнуващо, нали? За вас подбрахме няколко различни идеи, изпълнени с разнообразни материали и които мислим, че ще можем съвсем спокойно да интерпретираме вкъщи. Вижте ги :)

  1. Дървени халки и циркони.

Първата чанта ни допада доста! Дървените халки са хванати една към друга с циркони, оплетени под прав ъгъл, а дръжките могат да се изработят с обемните, но много леки ABS мъниста.

pleteni-chanti-s-manista

Естествено продължение на темата са чанти с едри метални халки. Могат да бъдат свързани с оплетени ажурни топчета със ситни мъниста или с други по-малки халки. Тук е моментът да дадем съвет. Ако решите да опитате и искате да работите със здрава, но прозрачна нишка, добре е да използвате качествена корда, например Illusion cord от немската фирма Griffin.

pleteni-chanti-s-manista-2

  1. Плетене с метални халкички.

Говорейки за халки, нямаше как да не стигнем до тук. :) Chainmaille или Плетене на халкички е перфектна техника, чрез която да изработим здрава и красива мрежа. Приложенията по-долу задържаха погледа ни за дълго.

opleteni-chanti-s-halki-manista

  1. Обемен дизайн с вълшебни и ABS мъниста.

И понеже вече споменахме ABS мънистата, ред е да представим и тези два симпатични модела, в които могат да се включат. Добре е да се изработят с акрилни или дървени мъниста, за да бъдат леки. В нашия онлайн магазин, също подходящ вариант са вълшебни мъниста от лусит.

 

pleteni-chanti-s-manista-1

  1. Макраме и една кука.

Тези мъниста могат да се комбинират и със здрави и плътни шнурове за възли и микромакраме. По-опитните могат да ги вплетат и на една кука. Красиви и кокетни кошнички, нали?

opleteni-chanti-s-manista

  1. Панделки и мрежи от мъниста.

Следващото предложение излъчва шик и елегантност. Това е мрежа, оплетена със ситни стъклени мъниста, а красив акцент е нежна кадифена панделка… Истинско бижу! :)

pleteni-chanti-sas-sitni-manista-4

  1. Бродерия със ситни стъклени мъниста.

Предполагаме, усетихте, че направихме рязък завой към любимите ни синци. Идеален вариант за бродерия или за декориране са японски мъниста Toho. Можете да се възползвате от разнообразните им форми и размери, за да дадете поле на фантазията си.

pleteni-chanti-s-manista-3

  1. Седефена нежност.

За морско настроение и нежен блясък, седефени люспи и копчета са наистина добър избор. Съчетайте с естествени материи за основа или за пристягане. Златно, бежово и кафяво е гама, която си подхожда изключително много.

opleteni-chanti-s-manista-liuspi-sedef

Харесват ли ви идеите? Бихте ли искали да имате такава за себе си? Споделете ни в коментар. :)

Източник на снимките: Pinterest

Сподели:
Тази статия е публикувана в Любопитно, Стилисимо. Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*