Ден на отворените врати в Ателие Марабу!

Atelie_18_w23-den-na-otvorenite-vrati-aatelie-marabu-615

Да посрещнем лятото творчески! По традиция, през Юли, Ателие Марабу ще излезе във ваканция! Не ни разбирайте погрешно :)

Нашият екип ще бъде на линия за вашите въпроси и поръчки за необходимите мъниста и материали. Само за кратко, докато събирате вдъхновение от свежи планински гори, горещи морски пясъци и красиви китни градове и селца, ние ще преустановим уроците в нашето студио. За да не губим, обаче, връзка и за да можем да се срещаме и помагаме със съвети и насоки, имаме специално предложение за вас. Ще попълним нашия календар с много любопитно събитие – Ден на отворените врати в Ателие Марабу.

atelie-marabu-ot-sofia-disha-17

КОГА?

22 Юни, 12:30 – 18:30 часа


КАКВО СМЕ ЗАМИСЛИЛИ?

Знаете, че нашият магазин е само онлайн. В този ден, обаче, в нашето студио ще можете да видите „на живо” и да пазарувате:

  • с 25% отстъпка – японски мъниста Тохо 2 и 3 мм;
  • с 30% отстъпка – полускъпоценни камъни. 

Смятаме събитието да се превърне в ползотворна традиция, като всеки път ще ви показваме и различни базови похвати за изработка на бижута. Като начало ще започнем с това как да нижем мъниста по професионален и чист начин с тел за низане и стопери.

4z

На място ще можете да направите и своя летен талисман – гривна на еластична корда с избрани от вас естествени камъни, като ще заплатите стойността единствено на използваните материали.

DPP_0007
Заповядайте! Очакваме ви :)

Сподели:
Тази статия е публикувана в Ателие Марабу, Училище по дизайн. Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*