Есенни багри и настроение с „На горния рафт“ и Arcobaleno!

na-gornia-raft-predstavia

Днес срещите ни продължават с автор, превърнал се в едно от лицата на базар за ръчно изработени бижута и аксесоари „На горния рафт:) Феерия от коприна, нежност, прецизност, очарование и вдъхновение… . Мечтаеме нали? Обяснимо е, представяме ви Геновева Маринова и бижутата с марка Arcobaleno!

  1. Представи се :)

Здравейте! Казвам се Геновева, момиче с морска душа ( знаете ли, че името ми има келтски произход и означава “бяла вълна”, няма нищо случайно) :) Творческият ми път е осеян с безпорядък, но аз си го обичам, а и всичко придобива друг смисъл, когато се появи вече готовото бижу.

3

  1. Кога усети, че творчеството е твоето призвание?

Творчеството винаги е било част от мен под една или друга форма и винаги съм била убедена, че е пътят, по който искам да вървя. Конкретно с бижутата, нещата се случиха случайно, тихо и красиво, като една истинска любов – без помпозност, шум и срокове.

4

  1. Къде намираш вдъхновение?

Вдъхновението за мен има много и различни лица и съм сигурна, че това е повече от хубаво! Не го търся, оставям го само да ме открие с новата си причудлива форма, рядко се стига до там да трябва да ми напомня, че го има…. и въпреки всичките си измерения, прояви и лица, винаги знам, че ме очаква на морския бряг, окъпано в синьо безвремие и дъх на солена вода……е, няма по-хубава муза от морето!

  1. Какво те кара да се усмихваш:), позитивен човек ли си?

Обичам усмихнатите хора и мисля, че съм сред тях. Има хора, които целите са една усмивка – чиста и истинска, не от онези автоматичните, които слагаме като гримаса. Хубаво е да ги има, да са повече, за да ни заразяват с нея и да оцветяват сивито у деня.

1

2

  1. Какво те прави щастлив?

Щастлива ме правят хората около мен, свободата и възможността да върша това, което обичам и да го наричам своя работа. Щастлива съм, че цъфтя до сърцата на толкова много дами, че частичка от моята душа е подслонена до нечие сърце и го кара да се усмихва. Щастието обича тишината, за това нека спра до тук…

  1. Влияеш ли се от модните тенденции или бижутата са твоят начин да
    изразиш себе си и естетиката,която те води?

Отговорът ми на този въпрос е уклончив – има степен, до която модните тенденции могат да окажат влияние на работата ми, но това е възможно, единствено когато те съвпадат с моето разбиране за естетически красиво. Харесва ми да следя тенденциите чисто цветово, но не бих казала, че ме ограничават и поставят в цветови коловоз. Не робувам на модата, все пак добрият вкус винаги ще е модерен (поне в моята глава) и това ми е достатъчно.

5

  1. Какво да очакваме от теб „На горния рафт„?

Разпилени усмивки и олицетворени настроения в цъфтящи бижута :)

Очакваме ви след десет дни! Датите са 1  и 2 октомври 2022 г, а мястото – градината зад Националната библиотека. Елате, за да откриете своето ново бижу и да поставите началото на добри приятелства :) !

 

 

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя..., Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*