Есенни багри и настроение с „На горния рафт“ и Azarin handmade jewelry!

na-gornia-raft-predstavia

Трепетно очакване, вдъхновение, прилив на енергия, мечтание! Това са емоциите, които ни завладяват всеки път, когато представяме поредния страхотен участник в предстоящото есенно издание на базар за бижута и аксесоари На горния рафт! Успяхме да ви срещнем с изключителни творци, които, вярваме, са ви накарали да изберете градината зад Националната библиотека за своята есенна разходка. В последния ден преди базара се докоснете до автор, който работи търпеливо и внимателно подбира материалите, с които твори. Ако искате бижу, което да подчертае характера ви, доверете се на Евгения Андреевска и Azarin handmade jewelry!

  1. Представи се :)

Евгения Андреевска – Азарин. Азарин е бягството на Евгения на острова на красотата.

  1. Кога усети, че творчеството е твоето призвание?

Винаги съм имала потребност да изразя себе си не само с думи и от 4 години, изработването на бижута под марката Азарин е моя начин да го правя.

5

  1. Къде намираш вдъхновение?

Вдъхновението ми идва от въображението, от стремежа да съчетаем несъчетаемото, от опита да облечеш характера на една жена в уникално за нея бижу.

  1. Какво те кара да се усмихваш :) , позитивен човек ли си?

Усмихвам се на добротата, на красотата, на дете, на приятел, на непознат. Често се усмихвам на мислите си. Вярвам в добрия изход във всяка ситуация.

2

1

  1. Какво те прави щастлив?

Изкуството, децата, любовта, намирането на решение на наглед „неразрешими“ неща:)

  1. Влияеш ли се от модните тенденции или бижутата са твоят начин да изразиш себе си и естетиката,която те води?

По-скоро не се влияя от модата. Модата създава клишета. За мен всеки човек е уникален и в това е акцента.

3

  1. Какво да очакваме от теб „На горния рафт„?

„На горния рафт“ за мен е подадена ръка, отворена врата, указателен знак. „На горния рафт“ създава приятелска общност на автори, които се представят на „островът на красотата“ :) , в градинката зад Националната библиотека. За мен специално, „На горния рафт“ и екипът му са хората, които първи повярваха в мен.

4

Приятели, очакваме ви утре и в неделя, 1 и 2 октомври 2022 година в градината зад Националната библиотека! Авторите, участници в базар за ръчно изработени бижута и аксесоари „На горния рафт“ са подготвили за вас нови колекция в богата палитра от цветове :)

До скоро!

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя..., Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*