Есенни багри и настроение с „На горния рафт“ и Kristy’s Jewelry!

na-gornia-raft-predstavia
Приятели, само ден ни дели от началото. Много старание, сили и енергия влагат авторите, за да се подготвят за срещата със своите последователи, с ценителите на ръчното творчество. За това, не пропускайте да ни включите в своята есенна, слънчева, градска разходка :) ! Избрала блясъка на перли и кристали Сваровски, интересните метални акценти, а отскоро и красотата на ситните стъклени мъниста, следващият автор работи, следвайки мечтите си. Ред е да представим Кристина Маринова и  Kristy’s Jewelry!

  1. Представи се :)

Казвам се Кристина Маринова, щастлива жена и майка, имаща възможността да работи това, което обича. Ценя малките жестове, искрените хора, намирам всяко предизвикателство за възможност и се радвам на всеки нов ден.

3

  1. Кога усети, че творчеството е твоето призвание?

Преди близо 10 години, когато направих първи стъпки в правенето на бижута и разбрах, че това е моя свят, който ми носи огромно удовлетворение и е нещо, което мога да развия.

  1. Къде намираш вдъхновение?

Когато си в хармония със себе си и обичаш това, с което се занимаваш,  всяко нещо от ежедневието и дори непознат човек, може да бъде източник на вдъхновение.

4

5

  1. Какво те кара да се усмихваш :) , позитивен човек ли си?

Слънцето, мириса на обсипаното с цветове дърво, хваната за ръка двойка – малки неща, за които забравяме, а те зареждат и носят толкова живот.

  1. Какво те прави щастлив?

Най-близките ми хора, когато са здрави и щастливи, възможността да ме има, тук и сега, да правя нещата, които ме зареждат с неизчерпаема енергия. Общуването с добри и позитивни хора и възможността, споделяйки своя опит, да бъде полезна на поне един човек, всеки ден, познат или непознат.

1

  1. Влияеш ли се от модните тенденции или бижутата са твоят начин да
    изразиш себе си и естетиката, която те води?

Тенденциите са моментна картина на актуалното, красивото, но това за мен не означава, че е валидна за всички. Следвайки я безусловно губим част от своята идентичност. Споделям мнението, че е хубаво да бъдем смели и да експериментираме, но е важно да останем верни на себе си и да изградим свой стил.

  1. Какво да очакваме от теб „На горния рафт„?

От скоро и благодарение на вас, прекрасни момичета от „Ателие Марабу“, се запалих по изработването на бижута със ситни мъниста, използвайки техники като плетка „Пейот” и „Зидария”. Правеща първите си стъпки, съм щастлива да покажа своята нова колекция – нежни и стилни, ръчно изплетени пръстени. За красиви и качествено изработени бижута, разбира се освен добрата техника, не по-малко важни са материалите. Аз работя с японски стъклени мъниста „Тохо”, благодарение на които мога да предложа разнообразие от цветове и комбинации, с които да впечатля дамите :)

2

Заповядайте, за да се запознаете с Кристина и още над 40 творци, които ще ви очакват тази събота и неделя, 1 и 2 октомври 2022 година в градината зад Националната библиотека!

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя..., Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*