Есенни багри и настроение с „На горния рафт“ и State of Heart!

na-gornia-raft-predstavia

Отдадени, с интересни идеи, експериментиращи, следващи модните тенденции или собственото си вдъхновение, много различни и също толкова близки, това са авторите, участници в „На горния рафт“ базар за ръчно изработени бижута и аксесоари! Днес ще започнем деня с едно усмихнато момиче, което върви по пътя на мечтите си и ги сбъдва:) Представяме ви Антоанета Бонева и State of Heart!

  1. Представи се :)

Здравейте, аз съм Антоанета Бонева и съм човекът зад State of Heart. Безкраен оптимист с розови очила и от време на време розова коса :) Перфекционист в работата си, нещо като инженер в образованието си и човек, вечно търсещ хармонията.

  1. Кога усети, че творчеството е твоето призвание?

Творчеството сякаш винаги е било част от живота ми. Класическата история, която сигурна съм, много от нас сме чували. Рисувам от малка, четките и флумастрите винаги са били мои неизменни спътници. Винаги съм обичала играта на цветове и форми. Дълго време мислех, че творческия дух не може да бъде превърнат в професия, особено в България. Оказва се обаче, че с много мечти и много работа, всичко е възможно.

3                   3. Къде намираш вдъхновение?

То просто се случва. Идва с живота, който ни се случва всеки ден. Нещата, които харесвам в даден момент, мястото на което се намирам, сезонът, хората в обкръжението ми, много са факторите, които оказват влияние. Всички имаме моменти, в които не се чувстваме вдъхновени, тогава идва и малко по-сложна задача. Налагам си едно спокойно работно темпо и от едно бижу в друго, изведнъж изпод ръцете ми изниква цяла серия, в която съм влюбена. Не винаги от първия път, разбира се. Понякога са нужни няколко серии, за да съм напълно удовлетворена от това, което съм изработила. И все пак винаги когато творя има някаква тематика, нещо, което обвързва всички бижута. Тази есен, например, съм влюбена в топлината и изящността на златото, въпреки че винаги съм харесвала повече студените метали. Това вдъхновение е пряко следствие от лятната ми сафари серия, която съдържаше обилни дози топли нюанси.

5              4. Какво те кара да се усмихваш:), позитивен човек ли си?
Определено да, избирам да гледам от розовата страна на нещата :)

5. Какво те прави щастлив?

Щастлива съм когато творя.

4

2

                 6. Влияеш ли се от модните тенденции или бижутата са твоят начин да изразиш себе си и естетиката,която те води?

Обожавам да следя тенденциите. Смятам, че нещата са взаимносвързани и теченията в различните видове дизайн – моден, интериорен, графичен, със сигурност се отразяват в творбите ми. Обичам също разнообразието и качеството на човека, постоянно да търси нещо ново. От тази моя страст идва и името на бранда ми – изразът state of the art, който се използва, за да опише „последния писък“ в дадена сфера. Изключително вдъхновяващо ми действа именно това.

1

7. Какво да очакваме от теб „На горния рафт„?

Много злато и любими модели в есенна премяна :)

Много нови идеи, колекции обагрени в цветовете на есента, много настроение и усмивки. Посетете ни :) !“На горния рафт“ –  базар за ръчно изработени бижута и аксесоари ви кани на 1 и 2 октомври 2022 година на среща в градината зад Националната библиотека “ Св. св. Кирил и Методий“ !

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя..., Представяме ви..., Разни. Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*