Есенни багри и настроение с „На горния рафт“ и Sully Naturals!

na-gornia-raft-predstavia-sully-naturals

Да поднасяме приятни изненади „На горния рафт“ е традиция :). Щастливи сме, част от десетото издание на нашето събитие да бъде Севдалина Георгиева и натуралните сапуни Sully Naturals. Подпомогнати от традицията, добавили нови знания за масла, билки и глини, прецизно подбрали аромати и етерични масла, изработваните от нея сапуни са истинска наслада за сетивата :). Влагайки висок стандарт и много любов, тя получава висококачествен, лицензиран продукт, предлагащ грижа, без да оставя негативна следа в заобикалящата ни среда.

Запознайте се със  Севдалина и се докоснете още сега до красотата, която създава тя. 

„Вдъхновена от природата, грижата към себе си и близките, Sully Naturals е основана от мен Севдалина през лятото на 2021 година.
Преди това правенето на сапуни беше хоби, което споделях само с близки и приятели. С времето започнах да придобивам опит в разработването на формули, в разбирането и влагането на различни натурални съставки като масла, билки и глини.

na-gornia-raft-predstavia-sully-naturals-3

Междувременно пътувах. Обиколих много места. Видях, усетих, помирисах… Всяко едно кътче по света остави следи, които ме водеха към желание за по-доброто ми и спокойно АЗ. Природата е движещата ми сила в това пътуване. Научих се да я забелязвам в най-голямата й прелест. Осъзнах, че тя ми дава много и има нужда от време, за да се възстанови. За да продължавам да получавам, трябва да съм пестелива с нея и да я пазя от всичко, от което Тя или Аз НЯМАМЕ нужда.

na-gornia-raft-predstavia-sully-naturals-4

Така с времето се зароди идеята, че мога да споделя с повече хора това, което правя и да бъда полезна за тях и околната среда.
От хоби сапуноправенето се превърна в работа на пълен работен ден. Сапуните изработвам по така наречения студен метод – масла и натриева основа се смесват при стайна температура и така полезните свойства на вложените съставки се запазват максимално. Зреят минимум четири седмици, като за това време от натриевата основа не остава и следа.

8

Ароматите идват единствено от етерични масла, а оцветителите от глини, активен въглен, различни билки или минерална мика.
Сапуните се изработват в специално за целта производствено помещение в София.
Вярвам, че грижата за кожата може да бъде изцяло от натурални съставки и всичко, от което има нужда може да се намери в природата.“

И така, тръпката става все по-голяма! Остават броени часове до базара! Ще ви очакваме с радост и уверени сме, при нас ще намерите своето ново любимо бижу, уникален подарък за близък човек, ще се заредите с настроение!

Тази събота и неделя, а мястото е градината зад Националната библиотека!

До скоро!

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя..., Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*