Есенни срещи с Даниела Драндарова!

na-gornia-raft-predstavia-Heartmade-by-D-1

Днес ще ви запознаем с още един творец от изключителния ни подбор. В дните на базар за бижута и аксесоари „На горния рафт“, ще имате възможност да се срещнете с талантливата Даниела Драндарова и нейната марка за бижута heARTmade by D!

За своите прецизно изработени модели, тя използва само висококачествени марки полимерна глина (като Sculpey, FIMO, Cernit). Всеки артикул се изработва на ръка, получава специално внимание, а ние гарантираме за високото им качество.

na-gornia-raft-predstavia-Heartmade-by-D-4

Ето какво сподели Даниела за вас: „Самото име подсказва, че всичко направено с тази марката е от сърце и душа. Повлиявам се от всичко около мен, уча се непрестанно и се опитвам да създавам нови модели, нови комбинации от цветове и нови аксесоари, които да задоволят всеки вкус.

na-gornia-raft-predstavia-Heartmade-by-D-3

Независимо от облеклото или повода, добавяйки мое бижу ще усетите насладата, с която е направено! Посмей да си различен!“

na-gornia-raft-predstavia-Heartmade-by-D-2

На горния рафт обещава пъстри емоции и страхотна селекция от местни автори! Очакваме ви с нетърпение! Не пропускайте да се заредите с доза вдъхновение и разбира се нови бижута за есенния ви стил :)

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя..., Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*