Есенни срещи с Даниела Огнянова

na-gornia-raft-predstavia-amberlink-jewllery-1

Кехлибарът е един от най-вълшебните, загадъчни и енергийни материали! Даниела Огнянова е поела предизвикателството да изработва бижута от вкаменената естествена смола. AmberLink Jewellery е марката, чрез която тя достига до своите почитатели, а в базара тя участва за първи път! :)

Всъщност янтарната киселина, съдържаща се в кехлибара, е веществото, на което се приписват голяма част от полезните му действия.

na-gornia-raft-predstavia-amberlink-jewllery-2

За своите бижута Даниела използва късове или мъниста от естествен балтийски кехлибар с полирана или неполирана повърхност. Запазвайки естествената кора от вътрешната страна на камъка, той продължава да носи полезните си свойства.

na-gornia-raft-predstavia-amberlink-jewllery-3

Носейки такова бижу всеки ден, можете да сте сигурни, че не само ще допълните визията си с ефектно стилно бижу, но и ще бъде от полза за здравето ви.

na-gornia-raft-predstavia-amberlink-jewllery-4

Усещането да носиш бижу с кехлибар е топло, нежно и галещо. Естествената растителна смола, запечатала в себе си милиони години топлина и слънце, изглежда все още жива! Успокоява и балансира :)

na-gornia-raft-predstavia-amberlink-jewllery-5

Остават само два дни! Дано слънцето се усмихне и да имате възможност за страхотна есенна разходка! :) Не пропускайте да добавите към нея и На горния рафт! Всички автори и техните уникални бижута гарантират невероятно преживяване! :)

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя..., Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*