Есенни срещи с Евгения Гунева!

na-gornia-raft-predstavia-JG-Glass-Art-1

Евгения Гунева, с нейните изящни стъклени бижута JG Glass Art, е поредното ново и свежо попълнение в есенното издание На горния рафт! Нямаме търпение да им се насладим на живо в просторната и слънчева зала на Военния клуб. :)

na-gornia-raft-predstavia-JG-Glass-Art-5

„Казвам се Евгения Гунева, според мен съм творец на живота си, на движението напред, на улавянето на възможности, на изследванена нови хоризонти.

na-gornia-raft-predstavia-JG-Glass-Art-4

Търся доброто, както в щастливите ситуации, така и в трудните моменти. Карам хубавите неща да се случват и се усмихвам на  процеса.

na-gornia-raft-predstavia-JG-Glass-Art-2

Около две години изучавах сама процеса на обработване на стъклото, открих необходимата ми литература, денонощно стоях около пещите, в които се изпичат стъклените пластики. Това доведе до много стъклен скраб, но и до идеи и решения, които са интересни и оригинални.

na-gornia-raft-predstavia-JG-Glass-Art-3

Вече започнах да се занимавам професионално с художествено стъкло. През 2020 г.  защитих дипломна работа в НХА. Сега съм  магистър по изобразително изкуство, специалност «Дизайн порцелан и стъкло».“

na-gornia-raft-predstavia-JG-Glass-Art-6

На сайта на Евгения ще можете да видите и другите и творения от стъкло. Уверяваме ви, че стилът и е невероятен! Вижте тук: www.jgglassart.com.

А този уикенд ще ви очакваме На горния рафт във Военния клуб! Ще се радваме да се запознаем и да споделим творческите си мечти! :)

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя..., Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*