Есенни срещи с Невена Васева от Smallprint Bulgaria / Смолпринт България

na-gornia-raft-predstavia-Smallprint-Bulgaria

Скъпи приятели, липсват ли ви зареждащите срещи с творците, новите идеи и емоцията, която носят ръчно изработените бижута? След месеци на колебания и изолация ни предстои вълнуваща среща! Подготвяме се за шестото издание на базар за ръчно изработени бижута и аксесоари „На горния рафт”. Мястото отново е Централен военен клуб, а датите са 10 и 11 октомври 2020 г.

Любопитни да узнаем как се готвят авторите за събитието, започваме срещите с тях.

Днес разказва Невена Васева от Smallprint Bulgaria / Смолпринт България, официален представител на британската фирма Smallprint. Какво и носи работата, какви са усещанията и кое я зарежда….

Ето краткия, но много емоционален разказ на Невена : )

„Казвам се Невена! Официален представител съм на британската фирма Smallprint, оригинална компания за ръчна изработка на сребърни бижута с отпечатък или както ние ги наричаме Бижута, докоснати от любим човек.

na-gornia-raft-predstavia-Smallprint-Bulgaria-2

Авантюристична, поетична, романтична, динамична…… 😉 Всъщност съм  учила история и география в ПУ “Паисий Хилендарски”.

Обичам да пътувам, да снимам, обичам да творя, да създавам. Смятам, че детайлите в поведението ни, във външния ни вид са скритото послание, с което представяме себе си. Щастлива ме правят децата ми, семейството ми, дома ми, работата и пътешествията. Свободното си време обичам да прекарвам с близките.

na-gornia-raft-predstavia-Smallprint-Bulgaria-1

Винаги съм се чувствала удовлетворена от работата си, защото винаги съм намирала вдъхновение за това, което съм правила. Така е и сега. Smallprint е моя мечта от времето, когато бях дете. Сега тя вече е факт. Това, което правя, ми доставя истинско удоволствие и удовлетворение. Когато трудът ми предизвиква усмивките на клиентите ми, тогава се чувствам истински щастлива от работата си. В дома ми по стените има отпечатъци на ръчичките и крачетата на моите деца. Това е наша традиция от тяхното раждане и на всеки техен рожден ден правим по един отпечатък. Имаме специална стена, на която оставяме тези отпечатъци. Те връщат много спомени и емоции, които сме преживявали заедно.

na-gornia-raft-predstavia-Smallprint-Bulgaria-3

От тук дойде и идеята ми да се занимавам точно с този вид изкуство :) – отпечатъци, които остават завинаги, с които се опитваме да съхраним чувства, вълнение, страст…

Върху сребро отпечатвам длани и стъпъла, оригинален пръстов отпечатък, ценни детски рисунки, специални нежни послания, написани със собствен почерк и всичко това представено нестандартно в абстрактно и модерно бижу.

С нетърпение очаквам базара и ще съм щастлива от новите срещи :)

Smallprint е вашето индивидуално бижу за всеки повод и всяка възраст. Нестандартният подарък. Отличителният детайл.”

Ние сме заинтригувани, Невена е автор, койта представяме за първи път „На горния рафт”. Очертават се интересни срещи, очакваме ви!

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя..., Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*