Есенни срещи с Валек Петрович!

na-gornia-raft-predstavia-fb-az-valek-1

С голямо удоволствие ви представяме още един нов за базара автор! Валек Петрович е артист със страхотно въображение и интересни идеи. Своето творчество споделя в профила си в инстаграм – #azvalek. До срещата, тази седмица На горния рафт, остават няколко дни! Дотогава, запознайте се с него  в следващите редове… :)

„Казвам се Валек Петрович. Роден съм и съм израснал в Украйна. Завършил съм пространствено оформление в Одесса. Дойдох в България през 1994 година като студент по Живопис в Художествената Академия в София, където взех магистърска степен.

na-gornia-raft-predstavia-fb-az-valek-2

Имам самостоятелни и съвместни изложби в страната и чужбина. В последните години, привлечен от работата с метали, започнах да изработвам бижута от мед и месинг, които кова и обработвам ръчно.

na-gornia-raft-predstavia-fb-az-valek-4

Моделите са изцяло по мой дизайн и всички са уникати. В работата ми с бижутата са заложени минерали, кристали и полускъпоценни камъни.

na-gornia-raft-predstavia-fb-az-valek-5

Радвам се, че ще съм част от „На горния рафт“ и очаквам нашата среща.“

na-gornia-raft-predstavia-fb-az-valek-3

Нетърпеливи и ние очакваме срещата с Валек и неговите невероятни бижута. Набелязахте ли вече своето ново съкровище? Заповядайте! Убедени сме, че не е за пропускане :)

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя..., Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*