Камък за зодия Близнаци

Marabu-blog-615

Хей, момичета, вярвате ли, че всяка една от нас има своя отреден вълшебен камък, който има свойствата да ни закриля и да ни носи късмет? Убедени сме, че дори и да не се доверявате сляпо, тайничко носите със себе си любимо камъче… Все пак, със сигурност не пречи, а дори може и да ни помогне в трудна ситуация.
Започваме поредица от кратки статии на тема „Зодиакални камъни“. Малко преди месеца на Рак, даваме старт с камък за зодия Близнаци…

От много хора близнаците се характеризират като противоречиви личности, правещи изненадващи промени в поведението си. Може и да е така, но най-важното е, че имат бистър ум и способност за мигновени реакции. Деятелни, жизнени, контактни, добронамерени, трудолюбиви, постигат високи успехи в начинанията си. Изключително верни приятели са, готови да се притекат на помощ.

Untitled-1

Сред камъните за Близнаци са ахат, оникс, сардоникс, цитрин, кехлибар, тигрово око, тюркоаз, яспис и кварц. Мънистата кехлибар, които предлагаме в нашия онлайн магазин за бижутерийни материали са от 100% натурален кехлибар с гарантиран произход. Предлага се като къс наниз от мъниста с овална неправилна форма. Цитринът е смятан за камък на успеха и позитивните мисли, той дава самочувствие на Близнаците, подобрява взаимоотношенията в семейството, предпазва и подчертава радостта в живота. Оникс ни прави целенасочени, предприемчиви, мъдри и ни помага да решим поставените задачи. Абсорбира негативността и ни пази. Сардоникс насърчава търсенето на смисъл в живота, носи дълготрайно щастие, привлича късмета, формира характера. Облекчава депресията, носи жизненост, стабилност и издържливост.

Кое послание най-много ви допадна? :) Ако търсите подходящ за вас зодиакален камък или просто интуитивно ви харесва, ние сме подготвили за вас специална селекция с избрани естествени камъни и отстъпка от 23%. Надникнете в категория Творчески зодиак. А от понеделник очаквайте нов подбор полускъпоценни камъни за зодия Рак. :)

PromoZodiac_20_w15-kamani-za-bliznatsi-615

Сподели:
Тази статия е публикувана в Зодиакални бижута, Под лупа. Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*