Камъни за зодия Рак

estestveni-kamani-za-zodia-rak

От две седмици насам, празнуват родените под знака на рак! Безспорно, те са интересни, загадъчни и емоционални. :) Още за тях и кои естествени камъни са подходящи според зодията, вижте по-нататък.

Раците изглеждат твърди, спокойни и непоколебими, прикрити и трудни за разгадаване, но по сърце са мили, нежни, обичливи и емоционални, …дори прекалено чувствителни. Имат невероятно чувство за хумор, което си проличава най-вече, когато се отпуснат сред приятели. Влюбват се силно и страстно и трудно изживяват разделите. Раците са отдадени на любимите си хора и приятели, обичат семейния уют. Имат силна интуиция, висок интелект и добра памет.

kamani-za-zodia-rak

Сред естествените камъни за зодия рак са авантюрин, перла, тюркоаз, опал, аметист, аквамарин, планински кристал. Ред е да представим всеки един от тях.

  1. Планински кристалТози камък е силно средство за акумулиране, съхранение и излъчване на енергия. Пречиства и укрепва, носи равновесие и стимулира, активира желанието за възстановяване и действие. Планинският кристал е изпълнен с енергия, той носи надежда, освобождава ни от негативните емоции.
  1. Аметистът,  заради своя наситен лилав цвят, е предпочитан камък още от древността. Мощен и предпазващ, със силна вибрация. Притежава лечебни, успокояващи и пречистващи свойства. Като един от камъните с най-силна връзка с духовното, той насърчава разума, мъдростта и по-дълбокото познание.
  2. Аквамаринът е един от най-красивите камъни. Това е „камъкът на куража”. Енергията му носи покой и подкрепа, насърчава поемането на лична отговорност. Облекчава страховете, дава хармония и засилва чувствителността.
  1. Опалът има нежен цвят и чудесна вибрация, той насърчава изразяването на позитивни емоции, засилва желанието за живот, стимулира творчеството, свързан е със страстта, любовта и желанието. Помага да осъзнаем, че каквото подарим, ще се върне. Стабилизира настроението, носи прозрения, спонтанност и творческа съзидателност.

PromoZodiac_20_w23-kamani-za-rak-615

  1. Тюркоаз зарежда с духовна хармониячудесно средство за борба с депресията, внушава вътрешно спокойствие, стабилизира настроенията и укрепва физическото състояние на организма. Зеленият тюркоаз, конкретно, носи щастие, успех, душевен комфорт и стабилност, романтика в любовта.
  2. Авантюринът е камък на просперитета и позитивното начало, който укрепва решимостта, стимулира креативността, открива пред нас нови възможности. Синият авантюрин е силен ментален лечител.Авантюринът облекчава тревожността, носи сигурност.

Сигурно пропускаме някои представители от камъните за рак, но тези са толкова красиви и с ярко значение. Пък и могат да бъдат намерени в нашия онлайн магазин за мъниста и материали бижута, до края на зодията с ЦЕЛИ 23% отстъпка в категория Творчески зодиак. :)

 

Сподели:
Тази статия е публикувана в Зодиакални бижута. Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*