Коледни вълшебства с KIA FIL и Калина Филчева!

predstaviyane-koleda-2023-900x603

Времето минава неусетно! Остават само два дни до коледното издание На горния рафт! Следващият автор, от който ще можете да си изберете уникално бижу, е Калина Филчева,  а предложенията и с марка KIA FIL, винаги впечатляват :).

2

Отваряме нейната картичка с пожелания, които стоплят сърцето.

„Красотата се крие в очите на гледащия! Да се обграждаме с красота във всеки един възможен момент, да бъдем бдителни за това, което наистина е важно и да отворим сърцата си за живота, защото той е тук и сега. Какво по-хубаво време от месец декември и светлите празници, чиято магическа енергия носи надеждата за мир, хармония и споделеност, е да подарим нещо направено със страст и внимание към детайла, да подарим късче от душата на автора, пренасяйки неговата положителна енергия към себе си и най-близките си същества – семейството и приятелите.

А за този празничен базар от KIA FIL очаквайте блясък! :)”

3

1

Прекрасно пожелание, нали? А вие сте с нас :)?!  Даваме старт тази събота, 2 декември 2023 г. Мястото е Централен дом на архитекта, в светлата и уютна зала на първия етаж, а компанията – усмихнатите и талантливи творци „На горния рафт”!

Заповядайте!

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя..., Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*