Коледни вълшебства с Marma jewelry и Мариана Фотева!

predstaviyane-koleda-2023-900x603

Когато навън всичко е побеляло, някак по-лесно е да пишем и очакваме Коледа :) Вече представихме бялото и подчертахме неговата пречистваща сила. Днес е ред да ви запознаем с червения цвят. В него се крие много силна и неподозирана енергия, той е живот, воля, смелост, той символизира раждането на новото, жаждата да вървим напред, копнежа за любов… Червеното е усещане за елегантност, изтънченост и естетика. Не е случайно, че това е цветът на Рождество.

Той присъства и в колекцията на следващия автор. Кой е на ред :)?

Тази година, на коледното издание на базар за ръчно изработени бижута и аксесоари „На горния рафт”, бижутата от естествена кожа ще бъдат представени от Marma jewelry.

1

Умело съчетали свободата на геометрията и красотата на природните форми, цветове и разнообразие от очертания, изцяло ръчно изработени, стилни, те са специално предложение за хора с изразена индивидуалност :).

2

Очаквайки с нетърпение да ги видим на живо, днес ви запознаваме с авторката – Мариана Фотева, и отваряме нейната коледна картичка:

„Желая да има мир, любов и изобилие от приятни емоции през следващата година!”

3

Скъпи приятели, вече сте разбрали колко много желание, емоция, колко заряд и труд влагат авторите. Факт е, ръчно изработеното е по-добро! Изберете своя уникален подарък, зарадвайте близките си, заповядайте „На горния рафт“!

Датите са 2 и 3 декември 2023 година, а мястото – Централен дом на архитекта, София, ул.“Кракра“11.

Сподели:
Тази статия е публикувана в На Горния рафт представя..., Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*