На горния рафт: очаквайте пролетното издание!

Каним ви на шестото издание на единствения, в България, специализиран Базар за бижута и аксесоари На горния рафт, представящ 36 различни местни творци :) Датите са ясни – 16 и 17 май, събота и неделя. Още сега можете да ги запазите за приятна пролетна градска разходка в центъра на София! Мястото отново е красивият и вдъхновяващ Централен военен клуб

Na-gornia-raft-615

С пролетното издание ще очертаем актуалните модни тенденции, ще презаредим с настроение, слънчеви усмивки и разбира се – с нови авторски бижута!

На горния рафт: базар за бижута и аксесоари е единствено по рода си изложение, което събира на едно място едни от най-добрите местни творци на бижута.  Специалният подбор, който правим за всяко едно издание, осигурява разнообразие от стилове, материали и техники.

na-gornia-raft-ad-1-1080x1080

Тук ще имате възможност да видите авторите, които стоят зад любимите ви марки, да се запознаете с тях и да ги поздравите за труда им. Пробването на бижутата им е препоръчително, дори задължително! :) Възползвайте се от срещата „на живо“, за да прецените кое ви приляга най-добре и да откриете вашето.

От друга страна, ако и вие изработвате бижута, но все още не сте набрали смелост да се покажете пред публика, то базарът е шанс да сверите часовника си със своите колеги. Щастливи сме, че той се превръща в място за срещи на хора със сходни интереси, че авторите оформят общност, обединена от споделени мечти, в която обменят полезна информация, мнения и съвети! И най-важното – забавлявайки се помежду си и в разговорите с посетителите, тук се усеща удовлетворението от труда им.

post-spring-3

Централен военен клуб е домакин на базара за трета поредна година, както на пролетното, така и на есенното издание. Със своята бляскава история, красивата му сграда определено допринася за цялостната атмосфера на събитието. Разкошният интериор, културните забележителности в околността, в съчетание с атрактивните ръчно изработени бижута оставят траен отпечатък в съзнанието и усещане за добре прекарано време.

Няма да съжалявате! Каним ви да се поглезите с ново бижу, да почерпите вдъхновение, знание и опит от най-добрите! :)

Централен военен клуб, 16 и 17 май, от 10:00 до 19:30.
Заповядайте!

Очаквайте в началото на април да обявим всички участници, а след това, в нашия блог, ще можете да следите и представянията им.

Сподели:
Тази статия е публикувана в Ателие Марабу, Предизвикателства и конкурси, Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*