На горния рафт попита Fleur de fil!

na-gornia-raft-predstavia-fleur-de-fil-4Нежни, изящни, изключително ефектни, отново част от базар за ръчно изработени бижута и аксесоари На горния рафт е Гергана Богданова и Fleur de fil. Развълнувана, емоционална, оставайки малко встрани от въпросите ни, ето какво сподели за вас тя:

  1. Как се роди идеята и кой стои зад марката бижута?

Казвам се Гергана Богданова и съм човекът зад марката за бижута Fleur de fil. През всичките тези години на усилен труд се опитвам да изградя бранд, съчетаващ нежност, красота и финес.

na-gornia-raft-predstavia-fleur-de-fil-1

  1. С какви трудности се сблъскваш в процеса на работа?

Старая се с всеки един детайл да достигна съвършенство, което неминуемо е свързано с много предизвикателства и трудности. Често създаването на нов модел отнема много време, докато получа перфектния, завършен облик, който да достигне до клиента и да го докосне.

na-gornia-raft-predstavia-fleur-de-fil-2

Има моменти, в които дефект се превръща в уникален ефект, така се раждат и много креативни идеи. Една грешка, може да ни даде възможност да променим дизайн, да усъвършенства техника или дори да се роди нов модел.

na-gornia-raft-predstavia-fleur-de-fil

  1. Хоби или професия е за теб изработката на бижута?

Обичам работата си, това беше мое хоби, което прерасна в моя професия, мой начин да изразя себе си и да предам част от своята магия на другите, защото всеки автор, всеки творец носи в себе си едно вълшебство, което се предава в творчеството му и зарежда хората, които се докосват до него. Това е и Fleur de fil-handmade jewelry, една магия, която разцъфтява във всеки, който се докосне до нея.

na-gornia-raft-predstavia-fleur-de-fil-3

Надяваме се, че успяваме да придадемвълнението на авторите. Срещите ни са празник, който те очакват с нетърпение. Записахте ли любимите си марки :)?

Ако идвате от далеч в дните на базара, възползвайте се от приятно пътуване в компанията на Taxi me.

TaxiMe_logo_front_stroke-(1)-(1)

Благодарим на отзивчивите екипи на Peika.bg и TaxiMe, които станаха наши партньори в отразяването на събитието!

peika_bg

Сподели:
Тази статия е публикувана в Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*