„На горния рафт“ попита Heartmade by D.

Heartmade-by-D-na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-aksesoari-3Днес ще ви запознаем с още един творец от изключителния ни подбор. Нейният материал е полимерната глина, но стила й коренно я отличава от останалите автори. Ярки цветове, нестандартни съчетания, характерно излъчване, бижута, които говорят вместо авторката. Предстои ни среща с Даниела Драндарова и нейната марка за бижута heARTmade by D!

  1. Как започна всичко и смело решение ли е да правиш бижута?

Всичко започна след десетилетия в корпоративния бизнес и с огромна промяна в живота ми, а именно раждането на сина ми. Дотогава, стреса и липсата на време бяха изпълнили ежедневието ми, но в същото време нещо ми подсказваше, че най-хубавото предстои. Винаги съм харесвала аксесоарите, като всяко момиче, но тези – различните, запомнящите се.

Heartmade-by-D-na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-aksesoari-4

  1. Кое те привлече към материалите, с които работиш?

За съжаление, много материали и материи предизвикваха у мен алергии и аз започнах да подбирам такива, които подхождаха на здравословните ми претенции :) Тогава, за пръв път се сблъсках с полимерната глина. Мина доста време, докато усвоя тънкостите и започна да правя това, което радва хората сега.

Heartmade-by-D-na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-aksesoari-1

  1. Кое те вдъхновява?

Започнах да се впечатлявам от малките неща, тези, които обикновено не забелязваме… Цветове, форми, комбинации, всичко ми въздейства, а като се добави вниманието към детайла и прецизността, които вероятно се дължат на зодията ми – Дева :), то в резултат се получават страхотни глинени гердани.

Heartmade-by-D-na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-aksesoari-6

Последваха обеци, гривни, фиби… В един момент осъзнах, че от хоби, творенето с глина вече беше основна част в моя живот. В работата си се водя от мотото „Добрите марки се изграждат от фенове, не от потребители“! Човек се чувства щастлив, когато е потребен и търсен, а това е и огромна мотивация.

Heartmade-by-D-na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-aksesoari-5

В края искам да благодаря на всички, които ценят работата ми и обещавам, че на 20 и 21 Април във Военния клуб ще има класически и много нови мои модели!

До скоро!

Ако идвате от далеч в дните на базара, възползвайте се от приятно пътуване в компанията на Taxi me.

TaxiMe_logo_front_stroke-(1)-(1)

Благодарим на отзивчивите екипи на Peika.bg и TaxiMe, които станаха наши партньори в отразяването на събитието!

peika_bg

Сподели:
Тази статия е публикувана в Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*