На горния рафт попита Касиопея!

na-gornia-raft-predstavia-kasiopeyaЗа първи път част от базар за бижута и аксесоари На горния рафт ще е марката Касиопея. Нетърпеливи да се запознаем, очаквахме с интерес разказа на Димитрина. Той е кратък, но уверени сме, че най-хубавото предстои :)

4

„Казвам се Димитрина и съм автор на бижутата „Касиопея“. Това е моето хоби, което вече заема една значителна част от ежедневието ми, така че в свободното си време имам възможност дори да ходя на работа. :) Това разбира се, в кръга на шегата :)

1

Страшно много ми допада да се изгубвам творейки, защото това ме отпуска, радва, кара ме да се чувствам щастлива. С други думи, правя това, което обичам.

5

Материалът, с който работя е сребро, като обичам да добавям акценти от месинг и мед, както и различни полускъпоценни камъни и перли.

3

Всяко едно бижу е направено с много любов и внимание към детайла и опаковано в също толкова прецизно, ръчно изработена, чаровна кутийка.
Ще се радвам да се видим. „

2

Какво мислите? Ще бъде интересно и вдъхновяващо! Заповядайте на 12 и 13 октомври в Централен военен клуб, за да усетите магията На горния рафт!

Сподели:
Тази статия е публикувана в Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*