На горния рафт попита Надя Желязкова!

na-gornia-raft-predstaviaПъргава, изключително позитивна, мечтателна и отдадена на работата си, такава за нас е следващата авторка. Част от базара е за трета година, а познаваме бижутата й от години и с изненада откриваме нещо ново всеки път. Ред е да ви представим Надежда Желязкова и Nadya’s knit!

1. Как се роди идеята и кой стои зад марката бижута?

Зад Надеждините плетки или Nadya’sknit стоят над осем години търсения и много работа. Идеята се роди напълно естествено, защото обожавам бижута и колекционирам обеци от всички кътчета на Земята. Визуализирам спомените си с това, какво съм донесла от мястото, на което съм била и разбира се, ако покупките са големи знам, че ще се връщам отново и отново.

na-gornia-raft-predstavia-nadya's-knit

2. С какви трудности се сблъскваш в процеса на работа?

Старая се да не мисля за трудностите и да ги преодолявам възможно най-скоростно. Знам, че нищо не върви по вода и препятствията са част от всяка работа. Най-голямата ми трудност е времето, все не достига за всичко, което имам в главата си…

na-gornia-raft-predstavia-nadya's-knit-1

3. Кое те вдъхновява?

Пристрастена съм към нови места с история и красота. Обичам географията и пътешествията, затова често кръщавам бижутата си с имена на географски региони, езера, градове и т.н… Но най-вече съм вдъхновена от цветовете и техните нюанси.

na-gornia-raft-predstavia-nadya's-knit-2

4. Хоби или професия е за теб изработката на бижута?

От хоби, вече е професия. Разбрах с годините, че съм добра да създавам продукти, независимо в каква област и смятам да се придържам към това правило за напред :).

na-gornia-raft-predstavia-nadya's-knit-3

5. Обичаш ли да носиш бижута и как ги подбираш?

По-горе споменах страстта си към бижутата от много години, разбира се обеците са ми най-любими. Нося ежедневно, подбирам ги по цветове и материали. Харесвам алтернативните изразни средства.

na-gornia-raft-predstavia-nadya's-knit-4

6. Подготвяш ли специална колекция за базара?

Разбира се, винаги има нещо ново при мен, работохолизма ми го изисква. „На горния рафт“ е специализирано изложение за бижута и за да се отлича истински, винаги правя нови колекции.

Благодарим на Надя и всички автори, които подготвят специално колекции за есенното издание на базара ни! Броим не дните, а часовете до следващата ни среща :)!

Ако идвате от далеч в дните на базара, възползвайте се от приятно пътуване в компанията на Taxi me.

TaxiMe_logo_front_stroke-(1)-(1)

Благодарим на отзивчивите екипи на Peika.bg и TaxiMe, които станаха наши партньори в отразяването на събитието!

peika_bg

Сподели:
Тази статия е публикувана в Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*