„На горния рафт“ попита Поли Сергеева !

popitahmeСледващото представяне се отличава доста от предходните. Вместо отговори на въпросите, Поли ни изпрати една лична и вълнуваща покана към всички, които като нея, очакват събота с нетърпение. Идеята ни, с въпросите, беше творците да открехнат малко вратите и да ни допуснат в личното пространство. А какво по-лично от следващите думи. Представяме ви Поли Сергеева и Pollyline Studio!

„Скъпи приятели, нямам търпение за предстоящата ни среща!

По много причини, избрах идното издание на базара „На горния рафт“ за представянето на пролетно-лятната си серия бижута. И как иначе – когато събереш много от любимите си неща заедно – няма как резултатът да не е добър!

pollyline-studio-Jewelry-bazar-za-bijuta-na-gornia-raft-7

Така че, към прекрасният сбор от Цветница, невероятната обстановка на Военния клуб, и веселата ни компания творци, реших да добавя новото си увлечение, а именно, бижутата от серията  #ginko.

pollyline-studio-Jewelry-bazar-za-bijuta-na-gornia-raft-5

Артистът си е малко луд човек, той тича след поривите си без страх, и с беглата надежда, че тоя бяг ще увлече и други. Една малко по-различна порода луд е архитектът, моята порода. Макар да бушуват вселени в главите ни, ние сме научени да прецеждаме, теглим и аргументираме идеите си. Пулим се над тях с една огромна лупа, измерваме ги, чоплим ги, въртиме ги на тоя жежък шиш на логиката, и на хилядите си правила. Пък ако вземе, че оцелее тая малка твар под лупата, я чакат още тестове и цедки, и контрол! Това звучи като мъчителен живот, но, вярвайте ми, ние го обичаме! И точността, и структурирането, и реда!

pollyline-studio-Jewelry-bazar-za-bijuta-na-gornia-raft-4

Сега разбирате, колко изненадана бях, да усетя в себе следния порив: Искам четка и боички!

pollyline-studio-Jewelry-bazar-za-bijuta-na-gornia-raft-6

Серията #ginko е пъстра комбинация от флорални и геометрични рамки /не ме съдете – прецизно изчертани/, които изпълних с фриволни цветови комбинации и рисунък. Почти без задръжки и почти без страх.

Някои от бижутата са абстрактни, други – изрисувани с цветни мотиви, но всички те са обърнали поглед към пролетта и предстоящото лято!

pollyline-studio-Jewelry-bazar-za-bijuta-na-gornia-raft-1

На посребрените индустриални елементи в колекцията е отредена отговорната задача на завършващ детайл. И комбинацията, мисля, получи се не зле!

Така че, как да имам търпение до събота?!

Очаквам ви, за да споделя с вас тая нова тръпка и хиляди усмивки, пък вие ще ми кажете, дали онези двете, с четката и с лупата, работят заедно добре!

До скоро!

Поли “

Вече сме заинтригувани! А вие?

Заповядайте На горния рафт – Централен военен клуб на бул. “ Цар Освободител“ №:7, 20 и 21 април, очакваме ви :)!

Ако идвате от далеч в дните на базара, възползвайте се от приятно пътуване в компанията на Taxi me.

TaxiMe_logo_front_stroke-(1)-(1)

Благодарим на отзивчивите екипи на Peika.bg и TaxiMe, които станаха наши партньори в отразяването на събитието!

peika_bg

 

 

 

 

Сподели:
Тази статия е публикувана в Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*