На Горния рафт…ви представя Ателие Марабу!

rachno-izraboteni-bijuta-bazar-na-gornia-raftСамо още няколко часа ни делят до Базар за бижута и аксесоари „На горния рафт“. На 7 и 8 октомври в Централен дом на архитекта в София на ул. „Кракра“11 ще се проведе неговото второ издание. Истински сме щастливи, че ще застанем рамо до рамо с нашите приятели – участниците, които ви представяме вече месец. Заедно с тях и с вас – нашите гости, ще направим уикенда още по-специален, уютен и наситен с цветове!


Това е единствения по рода си специализиран базар за ръчно изработени бижута и аксесоари. В рамките на събитието, посетителите ще имат възможност да се докоснат до уникални, неповторими и различни по стил бижута от познати и нови творци. На едно място са събрани хора, работещи с различни техники, притежаващи различен стил, умения и усет. Част от участниците са стартирали в областта като хоби, но усъвършенствайки се, в момента постигат професионални резултати и това е тяхно основно занимание и източник на доходи.
„На горния рафт“ ще ви предложи богата селекция от авторски модели, а това гарантира, че всеки закупил бижу ще бъде уникален.

atelie-marabu-ot-sofia-disha-16

Познавате ни добре, затова разказът ни е кратък, но много искрен.

Стартирахме нашия онлайн магазин за мъниста и аксесоари за бижута преди седем години. Бяхме новатори и организирахме първите уъркшопи за изработка на бижута. Желанието ни беше да популяризираме различните мъниста, аксесоари и материали. Да покажем как се работи с тях и да помогнем с идеи на всеки, който иска да прекара пълноценно свободното си време и да постигне качествен и професионален резултат.

atelie-marabu-urotsi-za-bijuta

С времето, броят на желаещите да преминат по-всеобхватно и пълно обучение се увеличи,  а в нас узря идеята за Ателие Марабу – училище за дизайн и творчество. Десетки са техниките в нашата школа, чрез които можете самостоятелно да правите бижутата си. Базовите техники – бижутерийно низане и телчета, Мемори тел, Келтски възли и Микромакраме, Инструменти за моделиране с тел и свободно моделиране с тел, Сутаж и Бродерия с мъниста са само малка част от нашия богат каталог с обучения. Те дават възможността да се превърнете в дизайнери на бъдещите си бижута и да развиете своя творчески потенциал. Преживяването е незабравимо, а момичетата, които идват при нас, създават добри и ползотворни приятелства.

atelie-marabu-1 atelie-marabu-2

Как ще се представим?

На щанда ни ще можете да получите информация за различните техники и предстоящите ни уроци, за мънистата и материалите за бижута от нашия каталог. Ние ще бъде там и ще отговаряме на всички ваши въпроси :)

atelie-marabu-3 atelie-marabu-4

Организацията на базар е нещо ново за нас, но съвсем естествено продължение на работата ни. Развълнувани сме, че на едно място ще съберем толкова талнтливи и вдъхновяващи автори. Хора, ценящи своя труд, влагащи сърце и душа в творенията си.

Надяваме се, че за всички любители на ръчното творчество събитието ще бъде вълнуващо и различно преживяване!

Заповядайте! Очакваме ви тези събота и неделя, 7 и 8 октомври, между 10:00 и 19:00 часа в Дом на архитекта, на улица Кракра 11.

Сподели:
Тази статия е публикувана в Ателие Марабу, Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*