На Горния рафт представя Ателие Марабу!

facebook-present
В тази ранна хладна утрин ни е особено трепетно! От днес започва третото издание на базар за ръчно изработени бижута и аксесоари „На горния рафт“. Тази година срещата ни е в Централен военен клуб, на бул. „Цар Освободител“ 7.

Надяваме се, ние, като организатори, и изключителната селекция от 37 автора да направим уикенда ви специален, усмихнат, наситен с вълнение и емоции!

facebook-present-atelie-marabu-2

На едно място, ще срещнете автори, работещи с различни техники, притежаващи различен усет, но разпознаваеми, със собствен характер. Те се вълнуват и ви очакват с нови, есенни колекции, от които голяма част ще са с премиера „На горния рафт“.

facebook-present-atelie-marabu-1

Разказът за нас ще започнем с благодарност. Благодарност към нашите клиенти, които ни се доверяват вече осем години, благодарност за тяхната лоялност и разбиране, благодарност към хората, посетили нашето училище за дизайн и творчество Ателие Марабу и успели с работата си да защитят нашата теза, че всеки, ако работи с желание, може да се научи да прави бижута.

facebook-present-atelie-marabu-5

Стараем се, не само да помогнем при усвояване на различните техники, но и да даваме знания за цветовете и техните комбинации, за дизайна, знания, как да се създаде собствена марка и как тя да бъде успешна. Горди сме със своите ученици и успехите им.

facebook-present-atelie-marabu-4

Как ще се представим?

На щанда ни ще можете да получите информация за предстоящите ни уроци, различните техники, за мънистата и материалите за бижута от нашия каталог. Ние ще бъдем там и ще отговаряме на всички ваши въпроси :)

facebook-present-atelie-marabu-3

Надяваме се, че за всички любители на ръчното творчество събитието ще бъде вълнуващо и различно преживяване!

Заповядайте! Очакваме ви тази събота и неделя, 6 и 7 октомври, между 10:00 и 19:00 часа в Централен военен клуб на бул „Цар Освободител“ №7.

Сподели:
Тази статия е публикувана в Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*