На горния рафт ви представя Charlie Klotski!


na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-charlie-clotski-2Щастливи сме, че и тази година част от базара за ръчно изработени бижута и аксесоари „На горния рафт” е  марка  Charlie Klotski – динамична колекция от бижута и аксесоари, изработени от компютърни платки, сякаш сътворени от вътрешността на космически кораб, кацнал тайно в пределите на Зона 51 и отлетял незабелязано.

Създател, дизайнер и лице на марката Charlie Klotski е Галя. Ето какво сподели тя за своите творчески търсения, настроения и идеи:

Бижутата Charlie Klotski пулсират с една жива, особена опърничавост и в тях се усеща естетически приглушената ярост срещу равните повърхности, равното ежедневие и равния тон.

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-charlie-clotski-1

Украшенията Charlie Klotski не учат на куртоазия и съобразяване с популярното. Напротив, те закачливо ни подшушват да имаме дързостта да бъдем неудобни, когато светът ни зове към покорство, а отвътре душата ни драска с нокти зад механичната усмивка.

Наежени срещу лесно смилаемото и общоприетото, Charlie Klotski целят да загатнат и удостоверят нашата непримиримост, опитомена във формата на обица или колие, красиво копче, или защо не дори ръкавели.      na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-charlie-clotski-1-1Украшенията от платки изваждат на бял свят онази част от нас, която не иска да се усмихва нарочно и да се съгласява с този или онзи, за да има повече последователи. Тя не търси последователи. Търси достоверност за пред самата себе си. Нерафинирана автентичност в елегантни дози.             na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-charlie-clotski

А вие открихте ли себе си в уникалния стил на Charlie Clotski. Елате на Базар за бижута и аксесоари „На горния рафт“ и изберете своето ново уникално бижу. Очакваме ви на 6 и 7 Октомври от 10 до 19 часа в Централен Военен Клуб на бул. Цар Освободител 7.

Сподели:
Тази статия е публикувана в Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*