На Горния рафт представя Fleur de fil!

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-Fleur-de-fil-1Част от третото издание на специализирания базар за ръчно изработени бижута и аксесоари „На горния рафт“ е марката Fleur de fil и Гергана Григорова…

Работата с гъвкава тел и смола изисква много умение, прецизност, търпение и познания. Крайният резултат при Гергана е забележитнелен, цветовете са невероятни и често качеството на изработените цветчета е в пъти по-добро от оригинала :)

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-Fleur-de-fil-4

Гергана Григорова, както и по-голяма част от авторите, творящи с ръцете си, бавно и внимателно търси своя път към изяществото и красотата. Фини и мечтателни, моделите грабват окото с неподправеност, цвят и изработка, носят настроение и вдъхновяват.

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-Fleur-de-fil-2

Авторката разкрива, че нейно вдъхновение са нежността и романтиката, смята, че всяка жена носи в себе си тези усещания и че чрез своята работа тя помага тези качества да се подчертаят.

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-Fleur-de-fil-3

Ефирни и семпли, бижутата й са естествено допълнение към визията на дамите. Без да се натрапват, детайлно изпълнени, те никога не остават незабелязани.

Очакваме ви на 6 и 7 октомври, заедно с невероятните автори, в Централен Военен Клуб на бул. Цар Освободител №7!
Ако идвате от далеч, възползвайте се от приятно пътуване в компанията на Taxi me.

TaxiMe_logo_front_stroke-(1)-(1)

Сподели:
Тази статия е публикувана в Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*