На Горния рафт представя Хани и сладкарница Caramel!

facebook-presentПрез тази година, за храната на базар за бижута и аксесоари „На горния рафт“ сме се доверили на сладкарница Caramel. Пекарната отваря врати през 2008 година и се е утвърдила като място с качествена храна, приготвена здравословно, с много любов!

Управител и собственик на Caramel е ливанецът Хани Таук. Той идва за първи път в България случайно, като турист през 1997 г. И остава впечатлен, от девствената природа, от вкусната храна, от хората. Решава да остане и работи тук, защото за него е важно да харесваш къде живееш и да работиш това, което обичаш.

facebook-present-1

Хани е архитект по образование, завършил в страната си, но страстта му била готварството. Решил да го превърне в своя професия и да му се посвети. Отправя се към Париж, където прекарва седем години, за да изучава сладкарско изкуство и печене на хляб. В сладкарница Caramel, той прави това, което е научил във Франция – хляб и сладкарски изделия, а всеки посетител може да види,  през стъклена стена, как се приготвят те.

facebook-present-2

Струва си човек да опита печивата, защото са истински, натурални. Ухаещи френски кроасани, по всеобщо мнение най хубавите в София, сладки с фурми, кокос или шоколад, петифури, торти, каквото и да изберете, ще останете доволни, защото компромиси с качеството на използваните продукти не се правят, а и цените са добри!

facebook-present-3

Освен да се сдобиете с ново бижу, имате още една причина да посетите Централен военен клуб и „На горния рафт“!

Източник снимки: caramel.bg и multikulti.bg

Сподели:
Тази статия е публикувана в Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*