На Горния рафт представя Ирена Георгиева

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-Lamich-Beading-1За първи път част от базар за ръчно изработени бижута и аксесоари „На горния рафт“ е Ирена Георгиева и марката Lamich Beading. Старателна, отдадена на творчеството, емоционална, работеща с усърдие и внимание към детайла, доста притеснена, тя се подготвя за срещата с вас.

Познаваме Ирена, била е част от наши конкурси и инициативи, а настоящият базар е новото предизвикателство пред нея.

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-Lamich-Beading-4

Ето какво сподели с нас авторката:

„Откакто се помня винаги ръцете ми са били заети с ръкоделие. Когато преди повече от петнадесет години се докоснах за първи път до магията на стъклените мъниста, се влюбих безвъзвратно и окончателно… И така е до днес. Изработването на бижута от мъниста, кристали Сваровски, полускъпоценни камъни и сребърни компоненти с най-разнообразни техники е най-подходящия начин за себеизразяване за мен.

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-Lamich-Beading-3

Да придобиеш нещо ръчно изработено не означавa просто да си купиш бижу, зад всеки чифт обици, колие или гривна се крият вдъхновение и умение да пресъздадеш творческата си идея и много, много труд…“

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-Lamich-Beading-2

До базара остава все по-малко време! Уверени сме, че ще се влюбите в многообразието от форми и цветове на ръчно изработените бижута! Очакваме ви на 6 и 7 октомври в Централен военен клуб!

Ако идвате от далеч в дните на базара, възползвайте се от приятно пътуване в компанията на Taxi me.

TaxiMe_logo_front_stroke-(1)-(1)

Сподели:
Тази статия е публикувана в Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*