На Горния рафт представя Mechanical Stuff!

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-mechanical-stuffНеповторимото настроение и усещане, което носят винтидж културата и стиймпънк стила ще бъдат представени на третото издание на базар за ръчно изработени бижута и аксесоари „На горния рафт“ от Недялко Недялков и Mechanical Stuff.

Интересен, търсещ автор, съсредоточил уменията си в претворяване на нестандартните си идеи, обикновено той предпочита да остави творбите си да говорят вместо него.

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-mechanical-stuff-1

„Желанието на Mechanical Stuff e да раздвижи дизайнерската сцена – от привидно безполезни неща, след творческа обработка да създаде нови и уникални продукти. Mechanical Stuff превръща стари часовникови механизми в латерни и ретро автомобилчета, зъбни колелца и електронни компоненти в модни аксесоари.

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-mechanical-stuff-2

Почти всеки от нас има любимо хоби или занимание и това е основна тема в изработката на бижута. Така се появяват различните варианти на фотоапаратчета, грамофони, китари…“

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-mechanical-stuff-4

Кратък разказ, но напълно достатъчен, за да ни заинтригува и накара да бъдем част от едно неповторимо изживяване, а именно третото издание на първия специализиран базар за бижута и аксесоари На горния рафт! КОГА – 6 и 7 Октомври, КЪДЕ – Централен военен клуб :)

Ако идвате от далеч в дните на базара, възползвайте се от приятно пътуване в компанията на Taxi me.

TaxiMe_logo_front_stroke-(1)-(1)

Благодарим на отзивчивите екипи на Peika.bg и TaxiMe, които станаха наши партньори в отразяването на събитието!

peika_bg

Сподели:
Тази статия е публикувана в Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*