На Горния рафт представя Nadya’s knit!

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-Nadya’s-knit-1Следващият автор, участник в базар за ръчно изработени бижута и аксесоари „На горния рафт“ е Надежда Желязкова и Nadya’s knit! Лъчезарна, добронамерeна и изключително активна, Надя влага умение, знания и емоция в своята работа. Отдавайки се истински на това, което обича, тя е постигнала стил, разпознаваемост, а гордите притежатели на Надеждините плетки са стотици.

Талант, вдъхновение, съпроводени с последователност, търпение и вяра, това са качествата, водещи към вътрешно удовлетворение и успех за авторката.

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-Nadya’s-knit-3

Специално за блога ни, Надя сподели какви са очакванията и предизвикателствата пред нея:

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-Nadya’s-knit-2

„Здравейте, аз съм Надя и моята голяма страст са цветовете с всичките им нюанси и комбинации, понякога невероятни и ексцентрични. Затова и бранда ми за бижута е подчинен на богатия колорит и желанието ми да направя деня ви по-забавен.

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-Nadya’s-knit-4

На първо място за мен е жената, която носи бижутата ми, да се чувства щастлива и неповторима. Моята същност е да създавам, да изразявам себе си чрез творчеството, да бъда автор.“

С новата есенна колекция на Nadya’s knit ще имате възможност да се запознаете на 6 и 7 октомври в Централен военен клуб, на базар за ръчно изработени бижута и аксесоари „На горния рафт“.

До скоро! :)

Ако идвате от далеч в дните на базара, възползвайте се от приятно пътуване в компанията на Taxi me.

TaxiMe_logo_front_stroke-(1)-(1)

Благодарим на отзивчивите екипи на Peika.bg и TaxiMe, които станаха наши партньори в отразяването на събитието!

peika_bg

Сподели:
Тази статия е публикувана в Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*