На Горния рафт представя Natali mark – handmade!

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-Natali-mark-handmade-1Третото издание на базар за ръчно изработени бижута и аксесоари „На горния рафт“ ще ви срещне с лъчезарната и талантлива Наталия Маркова и бижутата й Natali mark – handmade! Творец по душа, тя работи с жар и настроение, черпейки вдъхновение от природата.

Ефектни, леки и ефирни, моделите, излизели от ръцете й, вече имат стотици почитателки. Горда е с участието си в „Дни на зелената мода в България“ и специалната поръчка за британски дизайнер Romero Bryan – колие уникат, създадено от 240 копринени пашкула!

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-Natali-mark-handmade-2

Естествената коприна е безусловно предпочитан и престижен материал от древността. Всеки пашкул има собствена форма и размер, което го прави уникален. Още по-неповторими са бижутата, изработени с тях, а усещането от допира им е невероятно.

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-Natali-mark-handmade-4

Трудолюбива, усмихната и развълнувана, ето какво ни сподели Наталия:

„Удоволствие е да ви представя моите бижута, създадени от копринени пашкули и естествени материали! Започнах да работя със сатен, правейки ярки бижута, след това докоснах мекотата на естествена вълна, а сега душата ми е завладяна от коприната! Творя винаги с желание, влагайки много емоции и любов, с надеждата да докосна сърцата ви, да направя ежедневието ви малко по-специално! Много се радвам за комплиментите, които получавате, за усмивките, които разменяте с другите! :)) Това е идеята и на моето творчество – да дарява усмивки и да ви прави по-щастливи! :)“

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-Natali-mark-handmade-3

Предлагаме ви уютна и стилна есен – надникнете  На горния рафт! Заповядайте на 6 и 7 октомври в Централен военен клуб на бул. Цар Освободител 7!

Ако идвате от далеч в дните на базара, възползвайте се от приятно пътуване в компанията на Taxi me.

TaxiMe_logo_front_stroke-(1)-(1)

Сподели:
Тази статия е публикувана в Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*