На Горния рафт ви представя NIA Design!

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-nia-design-1
Целият ни екип е в очакване на единствения по рода си базар за ръчно изработени бижута и аксесоари „На горния рафт“! Подготвяйки публикациите, отново се докосваме до творчеството на всеки автор и повярвайте ни, това прави деня ни по-усмихнат :).  Днес ред е на NIA Design и прекрасните й бижута от иноксова стомана.

Марката от години е на пазара, но за първа година е „На горния рафт“. Цветни, изящни, вдъхновени от природата и геометрията, творбите на Ваня ни прехвърлят във вълшебна приказка. Оставят у нас топла, уютна и магична следа и усещане за богата душевност и фантазия.

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-nia-design-2

Историята зад NIA design

„Доколкото си спомням, държа клещи и тел в ръцете си, откакто бях много малко момиче. Моето семейство имаше ателие за бижута, където всички от семейството помагаха да се изработват обици с чешки кристали, включително и аз. Ето защо, около мен винаги е царял творчески хаос.

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-nia-design-3

NIA винаги е била вътре в мен. Започнах да моделирам собствените си обеци и с времето на моите приятели им се прииска да си купуват бижута от мен. Така започна историята.

Всеки модел изниква със замъглена идея в съзнанието ми, породена от света, който ни заобикаля. Последва кратко изследване в скицирането и когато идеята се изясни, правя няколко проби, докато постигна „перфектната“ версия“. …Макар че не вярвам в съвършенството. Но аз давам всичко от себе си в изработката на бъдещото бижу. Влагам въображение, любов и най-добрите ми умения.

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-nia-design-4

Работя с неръждаема стомана, тел, смола, цветове и кристали. Съчетавам ги по такъв начин, че създавам собствена отличаваща се и разпознаваема бижутерия.“

Очакваме ви на 6 и 7 октомври заедно с невероятните автори в Централен Военен Клуб на бул. Цар Освободител №7! :)
Ако идвате от далеч, възползвайте се от приятно пътуване в компанията на Taxi me.

TaxiMe_logo_front_stroke-(1)-(1)

Сподели:
Тази статия е публикувана в Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*