На горния рафт ви представя Силвия Войнова!

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-silvi-studio-1Следващият автор, който ще представи базар за ръчно изработени бижута и аксесоари „На горния рафт“, е Силвия Войнова. Творяща зад марката SilviStudio, тя е част от изложението ни за първа година, развълнувана е и очаква с нетърпение срещата с вас. Нейната максима е „Усмихни се и животът ще ти се усмихне“ и в работата си влага много прецизност и любов.

Ето краткия, но изпълнен със силна емоция разказ на Силвия:

„Денят ми минава в непрекъсната надпревара с времето, което трудно успявам да разделя между задълженията си на майка и израбоването на бижута :). Но това ме прави щастлива, кара ме да се усмихвам, да се чувствам удовлетворена.

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-silvi-studio-4

Започнах своето приключение с изработката на бижута като на шега преди четири- пет години. Първоначално изработвах плетени аксесоари за коса – шноли, диадеми, а в последствие се насочих към бижутата.

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-silvi-studio-3

През цялото време ме води идеята да представя плетивото по един по-различен,  по-модерен начин, като вграждам плетени на една кука елементи в колиета, обеци и други аксесоари.

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-silvi-studio-2

Към днешна дата освен плетените,  изработвам и бижута със смола. Бих нарекла „смолата“ моята нова страст. На този базар ще представя авторски бижута, изработени и с двете техники, надявам се да ви харесат. „

Ние сме убедени, че ще ви харесат, защото бижутата на SilviStudio са истинско модно изкушение. С тези малки дози есенен трепет, проблясващи в елементи от смола и нежни нюанси, вплетени в извивки от прежда, те ще грабнат вашето внимание На горния рафт.

Сподели:
Тази статия е публикувана в Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*