На Горния рафт представя Songe Jewelry!

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-songe-jewelry-1Представяме ви поредния, изключително интересен участник в базар за бижута и аксесоари „На горния рафт“ –  Соня Кисова и нейните бижута Songe Jewelry.

Отговорна, последователна, с ясни цели, Соня не само мечтае, а и упорито работи. Познаваме я от години, горди сме с работата й, защото станахме свидетели на нейните търсения, прогрес и успехи. Деликатна, с невероятен усет за цветове и тяхното съчетаване, Соня е творец, който комбинира различни материали, експериментира с техники, но резултатът винаги са нежни и изключително стилни бижута.

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-songe-jewelry-2

Ето част от откровенията на Соня Кисова:

„Обичам да изработвам всякакви неща с ръцете си и някак неусетно стигнах до бижутата. В началото открих мънистата – безкрайни цветове и форми, по-късно се запалих по работата с тел за моделиране.

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-songe-jewelry-3

Продължавам да работя и двете техники и открих, че когато ги комбинирам в едно бижу, резултатът е невероятен. Търся различни цветни съчетания на невъзможни места. По образование съм инженер, затова в бижутата ми ще откриете доста геометрия. Никога не съм предполагала, че да създавам бижута, ще ми носи повече удоволствие от това да ги нося!“

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-songe-jewelry-4

Соня знае как да ни  заинтригува!  Ако ви допадат авторите, които представяме, елате и ги поздравете лично в Централен военен клуб, на 6 и 7 Октомври. Ще се накиприте с нови и атрактивни бижута и със сигурност ще сте уникални!

Ако идвате от далеч в дните на базара, възползвайте се от приятно пътуване в компанията на Taxi me.

TaxiMe_logo_front_stroke-(1)-(1)

Сподели:
Тази статия е публикувана в Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*