На Горния рафт представя Tina!

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-Tina-stoichevaЧаст от предстоящото, трето издание на базар за ръчно изработени бижута и аксесоари „На горния рафт“ е Кръстина Стоийчева и творбите й с марка Tina! За авторката работата е страст и призвание. Стреми се крайният продукт да е въздействащ, оригинален, да носи нейната индивидуалност и усет за красота. Ако успее да предаде търсенията си и емоцията, с която твори,  е истински щастлива.

В очакване на срещата с вас, ето какво сподели авторката:

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-Tina-stoicheva-3

„Казвам се Кръстина (ТИНА) и обичам, това което правя. Изработвам бижута от глина, акрилни бои и бижутерска смола. Флората и фауната са нещото, което изключително много ме вдъхновява.

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-Tina-stoicheva-4

Обичам да експериментирам. Винаги търся новото, различното, въздействащото. За мен изкуството е начин да предадеш емоция и впечатление.

Обичам живите цветове, носещи настроение.

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-Tina-stoicheva-2

Обичам ръчно направените изделия, защото създателят винаги влага част от себе си в тях. За мен е голяма радост, че нещата, които правя, предизвикват усмивки по лицата на хората. Точно такива са и хората, които предпочитат моите бижута – усмихнати и позитивни.“

Разнообразие от техники и материали, разнообразие от автори, цветове, форми и предложения! Нетърпеливи ли сте? Ние, да! Срещите ни в блога продължават, а на  6 и 7 октомври ви очакваме в Централен военен клуб на бул“Цар Освожбодител“ 7 – място изпълнено с история, съхранило традиции и носещо енергията на новото време!

Ако идвате от далеч в дните на базара, възползвайте се от приятно пътуване в компанията на Taxi me.

TaxiMe_logo_front_stroke-(1)-(1)

Благодарим на отзивчивите екипи на Peika.bg и TaxiMe, които станаха наши партньори в отразяването на събитието!

peika_bg

Сподели:
Тази статия е публикувана в Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*