На Горния рафт ви представя Vitral art glass studio!

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-vitral-art-glass-studio

Следващият участник в базар за бижута и аксесоари На горния рафт е Vitral art glass studio и неповторимите им бижута от стъкло. Ще се присъединят към нас за втора поредна година и очакваме да ни изненадат приятно :)

Техниката, с която работят е Фюзинг, а познанията, които изисква тя, са много, градени и усъвършенствани през годините с труд и внимание.

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-vitral-art-glass-studio-1

При топлинната обработка на стъклото, способностите  и опитът на твореца, неговото виждане за цветовете и тяхната комбинация са от огромно значение. Понякога тази технология отнема дни, за да се достигне до крайния резултат –  изящни бижута, уловили светлината по неповторим начин. Прецизност, качество и накит надминаващ очакванията.

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-vitral-art-glass-studio-4

Ето какво споделиха за вас от Vitral art glass studio:

„Вече осем години, за нас на първо място е изграждането на стабилни, приятелски връзки с всеки наш клиент. Смятаме, че любовта и уважението, вградени и запечатани в стъклото, ще запазят и носят неговата топлина. А вложеното от нас старание, ще подчертае вашия вкус!“

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-vitral-art-glass-studio-3

Заповядайте на 6 и 7 Октомври в Централен Военен клубНа горния рафт ще ви омагьоса с вдъхновяващи бижута, разнообразие от стилове и материали. :)

Сподели:
Тази статия е публикувана в Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*