На Горния рафт представя Заниманията на момичетата!

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-zanimaniyata-na-momichetataВ третото издание на базар за ръчно изработени бижута и аксесоари „На горния рафт“ ще представим за първи път техниката фриволите и авторките й от Заниманията на момичетата! na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-zanimaniyata-na-momichetata-2

Те са Ивето и Саша, работят със страст, а красивите бижута, които творят ги мотивират да продължават напред. Емоцията и изпипването на всеки детайл така са ги обсебили, че дори в представянето си, те говориха основно за техниката и не споменаха нито дума за себе си :)

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-zanimaniyata-na-momichetata-3

„Фриволите е малко позната техника за плетене. Основният материал за изработка на бижутата са метализирани и полиестерни нишки – висококачествени и здрави, с богата палитра от цветове.

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-zanimaniyata-na-momichetata-4

Създаването на едно бижу се получава чрез съставянето на стотици до хиляди малки възелчета, като между тях се вмъкват мъниста, перли, кристали, които придават допълнителен чар и елегантност.“

Заповядайте момичета, за да се запознаете със „Заниманията на момичетата„!

До Базар за ръчно изработени бижута и аксесоари „На горния рафт“ остава по-малко от седмица! Елате на 6 и 7 октомври 2018 г. в Централен военен клуб и изживейте своето есенно приключение, наситено с красиви бижута и вдъхновяващи автори.

Ако идвате от далеч в дните на базара, възползвайте се от приятно пътуване в компанията на Taxi me.

TaxiMe_logo_front_stroke-(1)-(1)

Благодарим на отзивчивите екипи на Peika.bg и TaxiMe, които станаха наши партньори в отразяването на събитието!

peika_bg

Сподели:
Тази статия е публикувана в Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*