На Горния рафт представя Гергана Станчева и G_sign!

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-G-sign-1Днес ще ви представим  изключително интересен автор, нов за нас, но с изграден стил и усет за красота. Част от третото издание на базар за ръчно изработени бижута и аксесоари „На горния рафт“ е Гергана Станчева и марката й G_sign. За авторката, изработката на бижута е удоволствие, невероятна наслада и съзвучие на цветове и материали.

Ето как се представи Гергана:

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-G-sign-2

G_sign е моят знак, намигване е за ДИзайн. Осезанието ми за бижуто е да бъде като дръзка целувка, като звън, след който отеква пулсираща вибрация. Бижуто е характерният почерк в режисурата на тялото и тоалета. То е смел, но деликатен израз на женствеността. Нека бъде едновременно разпознаваем, но и неочакван, индивидуален знак.

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-G-sign-3

Името ми е Гергана Станчева. Професионално се занимавам с Архитектура и интериорен дизайн. Изработването на бижута и аксесоари е мое хоби от дете, а вече над десет години се наслаждавам на съчетанието с квалификацията ми. Използвам кожа, често включвам метални елементи, памук и дърво. Предпочитам естествени материали, харесвам усещането по тялото, допира, мириса, характерната патина, която придобиват с времето и здравината им.“

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-G-sign-4

С Гергана и впечатляващите й  бижута от естествена кожа, можете да се запознаете на 6 и 7 октомври в Централен военен клуб на бул „Цар Освободител“ №7. Заповядайте! :)

Ако идвате от далеч в дните на базара, възползвайте се от приятно пътуване в компанията на Taxi me.

TaxiMe_logo_front_stroke-(1)-(1)

Благодарим на отзивчивите екипи на Peika.bg и TaxiMe, които станаха наши партньори в отразяването на събитието!

peika_bg

Сподели:
Тази статия е публикувана в Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*