На Горния рафт представя натуралните продукти АpricoPro!

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-apricoProИ тази година сме ви подготвили изнанада. Част от третото издание на базар за бижута и аксесоари „На горния рафт„, ще са АpricoPro със 100% натурални продукти от Армения!

Ако сте на път да смените козметиката, която ползвате, ако имате проблеми с кожата, на 6 и 7 октомври ще имате възможност да научите повече за продуктите и техните качества, да тествате и да вземете своето решение.

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-apricoPro-1

Вдъхновена от историята и традициите на една древна страна, плод на години проучвания и работа, натуралната козметика на АpricoPro, носи свежест и самочувствие.

Ето и тяхното представяне:

ApricoPro предлага натурална, здравословна, ефективна и различна козметика от Армения – държава с истинска и недокосната природа. Питате се какво е специалното на тази козметика? Още при първия допир на кожата ще разберете – това не са кремове! Специално разработените олекотени формули на лосионите проникват дълбоко в кожата и не се отмиват. По този начин имат възможността да подхранват клетката качествено и постигнатият резултат да се запази!

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-apricoPro-2

Натуралната козметика, която предлагаме, е разработена на основата на древни арменски рецепти и се приготвя ръчно. Тя включва грижа за кожата и косата на основата на натурални суровини, като кайсиеви ядки и пчелни продукти. За нас е изключително важно да следваме линията на „зелената козметика“ – не се тества върху животни, не се използват добавки, които могат да навредят на околната среда и хората, не се прибавят парабени или други изкуствени и агресивни вещества.

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-apricoPro-3

Потопете се в магията на древни арменски тайни и си подарете това невероятно бижу с неповторими качества, допринасящи за красотата на всеки един  от нас!“

АpricoPro е оторизиран вносител за България и Европейския Съюз на две козметични линии от Армения – «Gardens» и «Aprico». Продуктите са с най-високо качество и сертифицирани по европейските стандарти.

Остават точно три дни! Ухания, цветове, идеи, усмивки – трепетно е очакването :) Заповядайте!

Ако идвате от далеч в дните на базара, възползвайте се от приятно пътуване в компанията на Taxi me.

TaxiMe_logo_front_stroke-(1)-(1)

Благодарим на отзивчивите екипи на Peika.bg и TaxiMe, които станаха наши партньори в отразяването на събитието!

peika_bg

Сподели:
Тази статия е публикувана в Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*