На Горния рафт ви представя Петя Миланска!

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-petya's-jewelryТочна, последователна, изключително прецизна и упорита, такава е за нас Петя Миланска. Нейните изящни и майсторски изпипани творения впечатляват и ни карат да мeчтаем! Елегантните и фини извивки на сребърната тел докосват сетивата по изключително нежен начин, а кристали и перли Сваровски закачливо проблясват. Разпознаваеми са с марката Petya’s jewelry, а на живо са още по-интригуващи!

Мила и внимателна, ето какво сподели Петя за работата и призванието си:  „Материалите, с които работя, са сребърна тел проба 925, полускъпоценни камъни и кристали Swarovski.

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-petya's-jewelry-3

Работила съм с различни материали, но когато за пръв път направих бижу от медна тел, разбрах че моделирането ще бъде моя страст. От тогава насам, цялото ми свободно време е посветено на изработката на бижута от тел. Голямо е удоволствието от процеса по създаването им, правейки всеки елемент с грижа, внимание към детайла и много любов.

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-petya's-jewelry-1

Обичам нежните и изящни бижута, тези, които подчертават красотата на жената. А когато те, съобразени със случая, с тоалета, подсилват и подчертават вътрешното излъчване, ефекта е най-добър.“

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-petya's-jewelry-4

Ние сме на романтична вълна и мечтаем, а вие? Посетете базар за ръчно изработени бижута и аксесоари „На горния рафт“ на 6 и 7 октомври, между 10:00 и 19:00 часа и се потопете във вълшебството на ръчното творчество!

Авторите ни ще направят есенната ви разходка още по-цветна и вдъхновяваща!

Сподели:
Тази статия е публикувана в Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*