На Горния рафт ви представя 3va’s Handmade!

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-eva-1-1За първа година, гост на базар за ръчно изработени бижута и аксесоари На горния рафт ще баде марката 3va’s Handmade. Тя носи името на своята авторка – Ева Узунска.

Семпъл и кратък е нейният разказ, но изпълнен с любов и всеотдайност към ръчно изработваните от нея бижута.  Малко ни трябва, за да разберем колко интересен творец е тя. Работи с полимерна глина и пленява с многообразие от миниатюрни цветчета и растения, моделирани изцяло на ръка.

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-eva-2

„Бижутата на 3va’s Handmade са вдъхновени от любовта към природата и по-специално към кактусите и сукулентите. Всеки елемент е единствен по рода си.

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-eva-3

Изработени с умение и всеотдайност, бижутата носят усещането за малък жив организъм, с фини листенца, сякаш току-що поели вода.

na-gornia-raft-bazar-za-bijuta-eva-4

Богатството на формите и цветовете ще ви очарова, а възможността за трансформация, ще ви заинтригува и плени. Сред тях ще откриете колиета под формата на малки стилизирани саксийки, в които „посаждаме“ растение. А също и кактуси, които правим да „разцъфтят“.“

Ведро и вдъхновено ни е, а какво е вашето настроение? Посетете базар за ръчно изработени бижута и аксесоари „На горния рафт“ на 6 и 7 октомври, между 10:00 и 19:00 часа и се потопете във вълшебството на ръчното творчество!

Участниците с невероятни бижута ще направят есенната ви разходка още по-цветна и топла!

Сподели:
Тази статия е публикувана в Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*