На Горния рафт…ви представя Ателие Марабу!

na-gornia-raft-vi-predstavia-atelie-marabu

Част от първия базар за бижута и аксесоари, тази неделя, ще бъдем и ние от Ателие Марабу!

Истински сме щастливи, че ще застанем рамо до рамо с нашите приятели – участниците, които ви представяме вече втора седмица. Заедно с тях и с вас – нашите гости, ще направим деня още по-специален, топъл и наситен с цветове!

atelie-marabu-ot-sofia-disha-16

Познавате ни добре, затова разказът ни е кратък, но много искрен.

Стартирахме нашия онлайн магазин за мъниста и аксесоари за бижута преди почти седем години. Бяхме новатори и организирахме първите уъркшопи за изработка на бижута. Желанието ни беше да популяризираме различните мъниста, аксесоари и материали. Да покажем как се работи с тях и да помогнем с идеи на всеки, който иска да прекара пълноценно свободното си време и да постигне качествен и професионален резултат.

atelie-marabu-urotsi-za-bijuta

С времето, броят на желаещите да преминат по-всеобхватно и пълно обучение се увеличи,  а в нас узря идеята за Ателие Марабу – училище за дизайн и творчество. Десетки са техниките в нашата школа, чрез които можете самостоятелно да правите бижутата си. Базовите техники – бижутерийно низане и телчета, Мемори тел, Келтски възли и Микромакраме, Инструменти за моделиране с тел и свободно моделиране с тел, Сутаж и Бродерия с мъниста са само малка част от нашия богат каталог с обучения. Те дават възможността да се превърнете в дизайнери на бъдещите си бижута и да развиете своя творчески потенциал. Преживяването е незабравимо, а момичетата, които идват при нас, създават добри и ползотворни приятелства.

     atelie-marabu-1 atelie-marabu-2

Как ще се представим?

На щанда ни ще можете да получите информация за различните техники и предстоящите ни уроци през октомври. Ние ще бъде там и ще отговаряме на всички ваши въпроси :)

      atelie-marabu-3 atelie-marabu-4

Нашето лице, преди всичко, ще бъдат участниците, включени в първото издание на базара. Радва ни фактът, че много от тях направиха своите начални стъпки в нашето ателие, а на други – първите изяви бяха в различните издания на нашия ежегоден конкурс.

Именно зареждащите срещи с курсисти, показващи ентусиазъм, новаторски идеи и бързо развитие ни мотивираха да се захванем с организирането на изложбата-базар, а наближаващият рожден ден на нашето ателие е хубавият повод.

Организацията на базар е нещо ново, развълнувани сме, в нас пърхат пеперуди, но вярата в нашите участници ни дава така необходимото спокойствие.

Надяваме се, че за всички любители на ръчното творчество събитието ще бъде вълнуващо и различно преживяване!

Заповядайте! Очакваме ви тази неделя, 2 октомври, между 11:00 и 18:00 в Център за култура и дебат „Червената къща“ на ул. Любен Каравелов, № 15.

14212612_10153898159133302_7819244253004143017_n

Сподели:
Тази статия е публикувана в Ателие Марабу, Предизвикателства и конкурси, Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*