На Горния рафт…ви представя био шоколадите Benjamíssimo!

IMG_0222

Младият и ентусиазиран екип, който стои зад Bio Benjamin се състои от Красимир, Мартин и Сара. Вдъхновени от любовта и страстта си към какаовата наслада, преди четири  години те създават в родния си град София, шоколад, който е веган, био, не съдържа глутен или рафинирана захар и в същото време е изключително богат на вкус!

IMG_0509

С идеята да създадат уникален продукт, те опитват стотици шоколади от целия свят.

IMG_0461Както всеки знае, една от най-важните съставки за шоколада е какаото, затова тримата избират висококачественото и ароматно какао от Никарагуа, като едновременно с това подкрепят производството в семейните ферми.

IMG_8714

Изтънчени вкусове, които съчетават едновременно здравословни съставки като чиа, мака, чай матча и други… Така се раждат две линии био веган шоколад със суперхрани: Benjamíssimo и Happy Benjamino.

Benjamíssimo е линията ни за ценители. Фини вкусове и суперхрани, изискано съчетани със завладяващия вкус на най-качественото какао.

IMG_0161

Happy Benjamino – Креативна, нестандартна, весела и щура. Качествено какао + лимон и спирулина?! Да!

IMG_8747

На базар за бижута и аксесоари „На горния рафт“, Bio Benjamin ще предложи дегустация на шоколади от своите два бранда. Гостите на базара ще имат възможността да закупят четири шоколада на цената на три. Всеки, възползвал се от тази промоция, ще участва и в томбола за спечелване на пълната серия шоколади Happy Benjamino или Benjamissimo – шоко-любителите ще избират сами.

Има ли някой, който не би искал да се запаси с качествен, здравословен шоколад за ценители на добра цена?! Шоколадово време е – поглезете сетивата!

Очакваме ви на 7 и 8 Октомври, в Дом на архитекта, на ул. Кракра 11!

Сподели:
Тази статия е публикувана в Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*