На Горния рафт…ви представя CAKE BOX!

cake-boxБрандът CAKE BOX е създаден през 2013 година. Хората, които стоят зад ателието смятат, че трябва да се наслаждаваме на десертите. Всеки обича да бъде непослушен понякога и да си позволява малко вкус от Рая, отдавайки се на лека калорична фриволност!

Затова посетете базара за ръчно изработени бижута и аксесоари „На горния рафт“ и вкусете от вкусно приготвените и изпечени изделия на CAKE BOX!

cake-box-3

Те смятат, че същността на печенето се състои в няколко основни съставки: масло, мляко, яйца, брашно, захар, сметана, ядки, шоколад, плодове и ванилия, затова е важно да се използват само най-добрите. Качеството на продуктите несъмнено повлиява цялостния вкус на завършения продукт.

cake-box-1

Каква е мисията на Cake Box: Желанието и страстта да ни водят напред и да бъдем изключителни в това, което правим.

cake-box-4

Каква е целта на Cake Box: Тортите, сладкишите и всички сладки и солени изкушения, които приготвяме да бъдат само от 100% натурални продукти и с най-високо качество съставки.

cake-box-6

CAKE BOX  е сладко ателие за торти, мъфини, кейк-попс, декорирани сладки и други неустоими сладки и солени изкушения! Всяка торта, сладкиш, къпкейк или бисквитка са изработени с голямо внимание и доза любов.

cake-box-5

Вижте повече за вкусотиите и шедьоврите на ателието в техния сайт cakebox.bg!

Е, не пропускайте да усладите топлата си есенна разходка и да отскочите до Дома на архитекта този уикенд! :) Вижте какво има На горния рафт! :)

Сподели:
Тази статия е публикувана в Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*