На Горния рафт…ви представя Краси Димитрова!

4-na-gornia-raft-vi-predstavia-krasi-dimitrova-615Краси познаваме отскоро, но тя е толкова лъчезарна, емоционална, търсеща, че изключително бързо влезе в групата на интересните, креативни и усърдно работещи автори. За първи път се включва в базар, под пара е, подготвя атрактивна колекция и с нетърпение очаква срещата с вас!

krasimira-dimitrova-bazar-za-bijuta-aksesoari-na-gornia-raft

Ето как се представи тя:

„Завършила съм художествена гимназия, специалност приложни изкуства, но от малка обожавам скулптурата. За щастие, в работата си, мога да моделирам коси ежедневно и креативност не ми липсва :).

krasimira-dimitrova-bazar-za-bijuta-aksesoari

Обичам и експериментите с цветове и материи. Винаги съм търсила различността в комбинациите от цветове, които изглеждат несъвместими.

krasimira-dimitrova-bazar-za-bijuta-aksesoari-na-gornia-raft-3

По-късно опитах да канализирам творческите си дирения и създадох страничката Краси-вите неща на Краси, в която помествах резултатите от моя труд. Най-добре разработих идеята за детски албуми за снимки с рисунки върху корици от плат.

krasimira-dimitrova-bazar-za-bijuta-aksesoari-na-gornia-raft-2

Отново във  връзка с работата си, започнах да търся бижута за коса, които да са стилни, фини и различни. Тъй като не намерих, реших, че има ново предизвикателство пред мен – да си ги изработя сама. Така открих Ателие Марабу и …след няколко посещения, телта вече беше на втори план, а моята нова страст бяха дребните стъклени мъниста и работата с тях. Тези мънички съкровища са извор на безброй идеи, а разтечените и неопределени форми, които получавам, са всъщност новите ми скулптори. Правят ме щастлива с цветното си присъствие, а фактът, че всички ги харесват, ме кара да продължавам да експериментирам и да провокирам себе!  :)

krasimira-dimitrova-bazar-za-bijuta-aksesoari-na-gornia-raft-1

Ако ви допада стилът на Краси и желаете лично да я поздравите, както и да се накиприте с някое от нейните бижута, заповядайте на 7 и 8 октомври в Централен дом на архитекта на ул. Кракра 11!

Базар за ръчно изработени бижута На горния рафт ще ви предложи разнообразие от стилове, идеи и бижута! Очаквайте утре нова изненада в нашия блог!

Благодарим на отзивчивите екипи на Peika.bg и TaxiMe, които станаха наши партньори в отразяването на събитието!

peika_bg       TaxiMe_logo_front_stroke (1) (1)

Сподели:
Тази статия е публикувана в Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

One Response to На Горния рафт…ви представя Краси Димитрова!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*