На Горния рафт…ви представя Соня Кисова!

na-gornia-raft-vi-predstavia-sonia-kisova

Представяме ви Соня Кисова – единадесетия участник в Първия специализиран базар за бижута и аксесоари „На горния рафт.

Нашият екип познава Соня от 2011 година. Тя е изключително деликатен и мил човек с невероятно усещане за цветове и тяхното съчетаване. Винаги са ни правили впечатление нейните атрактивни и пъстри комбинации, балансирани в нежен дизайн.

sonya-kisova

Соня гравитира между ситните мъниста и работата с тел, но и с двете се справя наистина зашеметяващо! Независимо от характеристиките на материала, тя успява да създаде сложни триизмерни повърхнини. Бижутата й притежават класическа красота и същевременно изглеждат модерни и младежки.sonya-kisova-3

Предупреждаваме ви, че когато видите прецизните и сложни извивки на сребърната тел, ту потъващи зад нежни камъчета, ту показващи се отгоре, ще останете пленени и малко замечтани. :)

   sonya-kisova-8 sonya-kisova-9

Ето и краткия, но много искрен разказ на Соня :)

„Открих Марабу, търсейки бижута за подарък. Бях наистина пленена от възможността сама да ги изработвам. Започнах да пробвам различните техники, описани на сайта. Малко по-късно вече бях записана на уроци…

sonya-kisova-2

Изработката на бижута върна творчеството в живота ми. В работата, с децата ми. Бижутата ми са като деца.  Искат много внимание, търпение и непрекъснато учене.

sonya-kisova-5

Обичам да пробвам различни техники. Започнах с мъниста, защото цветовете са нещо, което винаги ме е вдъхновявало. От година работя с тел. Това е техника, която изисква изключително търпение и прецизност – нови качества за мен.

sonya-kisova-7

Най-трудно ми е да реша как точно да завърша някое бижу. Обикновено имам поне пет варианта. А знам, че трудно ще направя нещо отново, само, защото съм искала да го видя малко по-различно.

sonya-kisova-6

Моето истинско вдъхновение са хората около мен, които ме подкрепят и харесват бижутата ми, аз съм ужасно критична към себе си.“

sonya-kisova-4

Бижутата на Соня можете да видите в нейната фейсбук страница Songe Jewelry.

А на деликатния им дизайн ще можете да се насладите на живо тази неделя, в Център за култура и дебат „Червената къща“ на ул. Любен Каравелов №15. 

На Горния рафт ще обагри деня ви с хубави моменти и срещи с талантливи автори на бижута! :) Очакваме ви!

Сподели:
Тази статия е публикувана в Ателие Марабу, Предизвикателства и конкурси, Представяме ви.... Запазете постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*